хубави крушки за фаровете

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 30 Апр 2008, 18:16

Взех си и аз някакви крушки на Фирипс, Кристал вижън или нещо такова.. за късите и дългите. Чудя се дали мога да си ги сменя сам без да прецакам щипка, уплътненение или настройката на фара ??? Може ли някой да сподели как става специално за фейслифта. пише да не се пипат с ръка по стъклената повърхност, но как ще стане това. И от къде да бръкна и да сменя крушките на страничните мигачи (на калника). Според мен се разкачат корите на подкалника и от там се бърка :roll: Моля ви за съвет :!: :help: Искам да променя нещо визуално в колата.
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 30 Апр 2008, 20:23

лесно се сменят крушките колега не се притеснявай. само се врътка и се дърпа навън. но трябва да свалиш мигачите за да им смениш крушките. наскоро имаше тема как става това. да, крушките не трябва да се пипат с ръка, дръж ги за основата при поставянето или с някакъв чист парцал ;)

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 30 Апр 2008, 21:14

Veson написа:Взех си и аз някакви крушки на Фирипс, Кристал вижън или нещо такова.. за късите и дългите. Чудя се дали мога да си ги сменя сам без да прецакам щипка, уплътненение или настройката на фара ??? Може ли някой да сподели как става специално за фейслифта. пише да не се пипат с ръка по стъклената повърхност, но как ще стане това. И от къде да бръкна и да сменя крушките на страничните мигачи (на калника). Според мен се разкачат корите на подкалника и от там се бърка :roll: Моля ви за съвет :!: :help: Искам да променя нещо визуално в колата.

До колкото знам,и бях чел някаде май се буташе мигача напред,към калника и излиза ама не съм много сигурен,че беше така :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 30 Апр 2008, 21:28

kriso85 написа:ПИАА рулзз :mhihi: :mhihi:
Ква е цената на тези двете крушки ?

цената им е 100$ за 2 бр крушки :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Veson » 01 Май 2008, 11:01

Смених ги сам, елементарно е направено :lol: За мигачите има винтче, като се погледне отгоре се вижда, намира се в нещо като пластмасова кошничка, развива се леко и мигача се избутва напред. А на късите и дългите точно зад самата крушка има пластмасов пръстен със две крачета. Тези крачета се завъртат по часовника(или май беше обратно) и пръстена освобождава цялата фасунка )) после е лесно. Остава само малките мигачи на калника ??? Като приключа ще пусна снимков материал !
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Veson » 14 Май 2008, 10:30

Veson написа:Взех си и аз някакви крушки на Фирипс, Кристал вижън или нещо такова.. за късите и дългите. Чудя се дали мога да си ги сменя сам без да прецакам щипка, уплътненение или настройката на фара ??? Може ли някой да сподели как става специално за фейслифта. пише да не се пипат с ръка по стъклената повърхност, но как ще стане това. И от къде да бръкна и да сменя крушките на страничните мигачи (на калника). Според мен се разкачат корите на подкалника и от там се бърка :roll: Моля ви за съвет :!: :help: Искам да променя нещо визуално в колата.

Габаритните светлини почти не се виждат през деня, което е малко странно според мен... но като се има предвид бялата светлина, май по-добре да си сложа едни ЦЦФЛ очички :
Изображение

ето разликата :

Изображение
stay tuned
Изображение

Предишна

Назад към E46