хубави крушки за фаровете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Взех си и аз някакви крушки на Фирипс, Кристал вижън или нещо такова.. за късите и дългите. Чудя се дали мога да си ги сменя сам без да прецакам щипка, уплътненение или настройката на фара ??? Може ли някой да сподели как става специално за фейслифта. пише да не се пипат с ръка по стъклената повърхност, но как ще стане това. И от къде да бръкна и да сменя крушките на страничните мигачи (на калника). Според мен се разкачат корите на подкалника и от там се бърка
Моля ви за съвет
Искам да променя нещо визуално в колата.

stay tuned

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Veson написа:Взех си и аз някакви крушки на Фирипс, Кристал вижън или нещо такова.. за късите и дългите. Чудя се дали мога да си ги сменя сам без да прецакам щипка, уплътненение или настройката на фара ??? Може ли някой да сподели как става специално за фейслифта. пише да не се пипат с ръка по стъклената повърхност, но как ще стане това. И от къде да бръкна и да сменя крушките на страничните мигачи (на калника). Според мен се разкачат корите на подкалника и от там се бъркаМоля ви за съвет
![]()
До колкото знам,и бях чел някаде май се буташе мигача напред,към калника и излиза ама не съм много сигурен,че беше така

- Veson
- младши ентусиаст
-
Смених ги сам, елементарно е направено
За мигачите има винтче, като се погледне отгоре се вижда, намира се в нещо като пластмасова кошничка, развива се леко и мигача се избутва напред. А на късите и дългите точно зад самата крушка има пластмасов пръстен със две крачета. Тези крачета се завъртат по часовника(или май беше обратно) и пръстена освобождава цялата фасунка )) после е лесно. Остава само малките мигачи на калника ??? Като приключа ще пусна снимков материал !

stay tuned

- Veson
- младши ентусиаст
-
Veson написа:Взех си и аз някакви крушки на Фирипс, Кристал вижън или нещо такова.. за късите и дългите. Чудя се дали мога да си ги сменя сам без да прецакам щипка, уплътненение или настройката на фара ??? Може ли някой да сподели как става специално за фейслифта. пише да не се пипат с ръка по стъклената повърхност, но как ще стане това. И от къде да бръкна и да сменя крушките на страничните мигачи (на калника). Според мен се разкачат корите на подкалника и от там се бъркаМоля ви за съвет
![]()
Габаритните светлини почти не се виждат през деня, което е малко странно според мен... но като се има предвид бялата светлина, май по-добре да си сложа едни ЦЦФЛ очички :

ето разликата :

stay tuned

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4