Покупка на Bmw E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Покупка на Bmw E46
От няколко месеца чакам да отида до Швейцария. Бях наумил да взимам Ауди А3/А4 , но днес попаднах на обява която ми хвана окото. Питането ми е скъпо ли е поддържането на така кола ( в сравнение на ауди а3 - с не-алуминиевите носачи). Нямам си на представа от БМВ-та, та ще се радвам ако ми дадете полезни съвети ...
Благодаря Ви !
п.с. нали това е Е46 ?
http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... ge=1&row=1
Благодаря Ви !
п.с. нали това е Е46 ?

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... ge=1&row=1
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Покупка на Bmw E46
sandista написа:
п.с. нали това е Е46 ?![]()
Да, това е е46

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ами точно такава е колата а до колкото виждаш там пише Verbrauch(разход-градско/извънградско/смесено) 12.5/6.8/8.9 (St/Land/Tot)
пък и това е правилния избор-не мисля че ще съжаляваш ако разполагаш с парите си!
В момента карам е36 318 ис края на 93г.,иска ми се да взема друга е36 320 ванос(за по-големите мотори не искам да се занимавам с акциза) с всички екстри и годината да варира след края на 96г,ако ли не точно това ще си взема което ти си избрал!
пък и това е правилния избор-не мисля че ще съжаляваш ако разполагаш с парите си!
В момента карам е36 318 ис края на 93г.,иска ми се да взема друга е36 320 ванос(за по-големите мотори не искам да се занимавам с акциза) с всички екстри и годината да варира след края на 96г,ако ли не точно това ще си взема което ти си избрал!

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Подръжката ще ти е по-евтина от на Ауди със сигурност. Това е от първите Е46, стоповете ми изглеждат много цигански, но това си е лично мнение. Цената е добра, ама си е на бая километри. Поне ще знаеш, че са реални.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
това е е46 ама тва не е най-красивия екземпляр
мое мнение
от А4 може би ще е по-евтинно щото там са хиляди носачи
ама за A3 незнам щото там с неалуминиевите носачи може би е по-евтино окачването
мога само да те посъветвам, че колата е много добра и със сигурност няма да сбъркаш ако я предпочетеш пред А3 - просто няма нищо общо
просто потърси по-читаво
PS има много писано и за подръжка и за проблеми на модела
Успех!

от А4 може би ще е по-евтинно щото там са хиляди носачи

мога само да те посъветвам, че колата е много добра и със сигурност няма да сбъркаш ако я предпочетеш пред А3 - просто няма нищо общо

PS има много писано и за подръжка и за проблеми на модела
Успех!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
7 мнения
• Страница 1 от 1