Дайте ми съвет за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
jordanpar написа:Е как да не може да се разпознаят километрите бе колеги???
И виждам че пишат хора и от големи градове.
В М-Кар Пловдив например само по диагностика на ключа за палене ни разобличиха в опита да намалим пробега на едно БМВ.
Просто приятел на купувача работеше там и набързо само ключа провериха /единия от трите де/ и веднага излезе истината.
Та да знаете че върши работа,особено за след 2002 година.
Може да се разбере само ако е правено от аматьори (както във вашият случай). Ако върнеш километрите само от таблото, после се помнят и в компютъра и може да се види. Обикновенно обаче ги връщат доста професионално и се сменя информацият и на 2-те места.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Re: бмв
vlado1976 написа:колата я карах днес.запазена е и добре върви.сменян е филтъра на к.пари ;няма сер книжка а и ксенона твърдят 4е е би а на дългите са нормални h7
Човек, на дългите е НОРМАЛНО да се H7 - само на късите са ти ксенонови крушки, просто, когато "цъкнеш" дълги, късите се вдигат леко и светят заедно с дългите.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Anthony_J написа:
Може да се разбере само ако е правено от аматьори (както във вашият случай). Ако върнеш километрите само от таблото, после се помнят и в компютъра и може да се види. Обикновенно обаче ги връщат доста професионално и се сменя информацият и на 2-те места.
Ха ха.Нека не се обиждаме на аматьори колега,защото точно от твоя пост си пролича кой е аматьора.
Кой ти говори за табло бе колега.Аз ти казвам че на диагностична букса въобще на беше закачано,ти ми говориш за табло!!!!!!!!Ами чети малко де,не е сложно.
Само по ключа познаха.А за разбирачи като теб ще кажа че точно на дадения модел /а предполагам че и на цялата серия/ Е46 килопметрите ги помни на 5 места,а не на 2,разбираш ме нали.Та не се сърди ама една работа като не си я правил,аз лично не я обяснявам.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
бмв
благодаря ви за мненията колеги. но днес гледах е90 320д 2005г и дилемата коя да взема е голяма,вие кое бихте избрали ,разликата в цената е по4ти х2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
jordanpar написа:Anthony_J написа:
Ха ха.Нека не се обиждаме на аматьори колега,защото точно от твоя пост си пролича кой е аматьора.
Кой ти говори за табло бе колега.Аз ти казвам че на диагностична букса въобще на беше закачано,ти ми говориш за табло!!!!!!!!Ами чети малко де,не е сложно.
Само по ключа познаха.А за разбирачи като теб ще кажа че точно на дадения модел /а предполагам че и на цялата серия/ Е46 килопметрите ги помни на 5 места,а не на 2,разбираш ме нали.Та не се сърди ама една работа като не си я правил,аз лично не я обяснявам.
Хайде като си голям разбирач да ми кажеш кои са тези 5 места, на които ги помни? Даже ако искаш да се хванем и на някой бас, а? А пък ако ще гениите по джантите да са ти ги познали километрите. Ти в ключа ли се опита да върнеш километрите, след като не ми говориш за табло? Доста внимателно прочетох поста ти и там пише, че сте се опитали да върнете километрите. Не си писал как, но съм 1000% сигурен, че само на таблото сте го направили. Тогава много ясно, че ще ви хванат плитката лъжа. Няма нужда да ги помни на 5 места.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Не ми се спори,в този форум атмосферата е все ''разбирачевска''.
Момчето което работеше в М-кар обясни къде са пропуските и как става по принцип.И че винаги има едно оставащо звено където софтуера няма достъп,а те като официални представители имат.
Момчето което работеше в М-кар обясни къде са пропуските и как става по принцип.И че винаги има едно оставащо звено където софтуера няма достъп,а те като официални представители имат.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Точно това се опитах да ти кажа. Ако се направи професионално, никой не може да разбере. Ако не е, го хващат.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Колеги,няма смисъл от тези спорове.
vlado1976 попита конкретен въпрос за конкретна кола, ако не може те да му отговорите, по добре си карайте спора на ЛС.
vlado1976 попита конкретен въпрос за конкретна кола, ако не може те да му отговорите, по добре си карайте спора на ЛС.
- Константинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02
Re: бмв
vlado1976 написа:благодаря ви за мненията колеги. но днес гледах е90 320д 2005г и дилемата коя да взема е голяма,вие кое бихте избрали ,разликата в цената е по4ти х2
Владо, ти нещо се гъбаркаш с нас. Лесно ли ти е да сравняваш Е46 с Е90?

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Re: e90
vlado1976 написа:благодаря ви за мненията.но си взех е90 320д
Мога само да ти честитя, с пожелание за приятно каране, без аварийно и повече хубави моменти с новата кола.
Поздрави
П.П.
Трябва да качиш снимки

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2