проблем с отключването на бмв е 46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с отключването на бмв е 46
Колеги имам един въпрос към вас ....купих наскоро едно бмв е46 320 купе 2000 година ....обаче ключа заклучва нормално колата но при отключването на колата като натисна отключи само се включват лампите ватре в купето а не се отключват вратите....и немода да заредя с бензин за6тото капака на резервоара са6то е сварзан там и имам голям проблем ....тука в форума видях ре6ение на проблема но като се опитах да отстраня проблема стана по ло6о сега даже не заключва камо ли да отключи..........ако някои може да помогне ........6те сам му благодарен ....моля да ми пусне едно л.с
druga marka oswen bmw ne priznawam
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Пробвай втория ключ или отключи си с ключа като за начало, ако не ти се отключи вратичката за резервоара вътре в багажника от страната на вратичката има едно зелено кръгче което трябва да дръпнеш и така ще ти се отвори вратичката. С кой вид ключ си? Нали знаеш че копчетата за заключване и заключване са различни, ако натискаш копчето за заключване когато вече е заключена само се светкат вътре лампите и не се отключва!
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
И при мен се появява същият проблем от време на време, заключвам(всичко точно), задъжам за отключване- светва плафона, падат прозорците, и мога да отворя багажника т.е. всичко дето трябва да стане е станало без да се отключат вратите. 

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
проблема си е все във въпросните реленца! Предполагм че си почистил грешното реле и то не съвсем както трябва и за това се е получил обратен ефект. Най- сигурно е ако си намериш нови релета и си ги запоиш на мястото на старите, ама аз лично не успях да намеря такива, та минах само с почистване и сега всичко ми е ОК
Опиши подробно какво си направил, та да ти кажем къде евентуално си сгрешил 

let the BMW be with you
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
a3 написа:колеги знете ли някой сервиз или съфорумец, който се преборва с този проблем успешно? Мойто бмв, което трябва да взема след празниците има същият проблем и ми се струва че няма да се справя сам! Val може ли да те потърся за help като взема колата ?
проблема е, че нямам много време, а и не се считам за някакъв спец и ме е малко страх да бърникам по чужди коли, но ако ти трябват напъствия и съвети- насреща съм

let the BMW be with you
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
kronos написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=91002
Колега видяли сме го това и евала за инфото ти си човека, но колегата каза, че му е станало по-зле положението след като се е опитал да го оправи така, а пък аз имам опасения че ще го оплескам и аз. И е по-добре да се доверя на някой, който е извършввал вече тази операция като теб или val (кофтито е че си от Варна), с/у заплащане разбира се или към някой сервиз дето не се казва камор/дару и тн.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
11 мнения
• Страница 1 от 1