Сервиз за диагностика на Е46 в Дупница?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Сервиз за диагностика на Е46 в Дупница?

Мнение от a3 » 01 Май 2008, 10:54

Здравейте,

знаете ли точен адрес на някой свестен сервиз за диагностика в Дупница, тъй като отивам да купувам кола от там евентуално!

Благодаря ви предварително!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 01 Май 2008, 11:24

Мен лично ме съмнява, по добре я докарайте до СФ, ей го къде е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 01 Май 2008, 15:22

няма сервиз за диагностика в Дупница
ходи в дару или камор.

Потребител
Аватар

Мнение от sheitan » 01 Май 2008, 20:44

в камор много 4акане, каде е дару каде е то4но, там добре ли е ? и на мен ми триабва само за диагностика сервиз ?

мерси предварително !
Изображение BMW 320d touring

Потребител
Аватар

Мнение от fast78 » 01 Май 2008, 22:15

Сервиз Бош на изхода на Дупница посока Благоевград :!:
Имат цялата необходима апаратура за диагностика.Дано те вместат,че там е със записване.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 02 Май 2008, 19:27

Благодаря ви колеги! Мои познати там извикаха един пич с лаптоп закачи колата първо директно към лаптоп-а, а после и през няква зелена скъпа джаджа и излезна всичко за колата като натрупани грешки, реални км и тн. Всички грешки се изчистиха с изключение на преден ляв датчик за АБС или по скоро няква CAN пътечка към него. Но най интересното е че абс-а работи и лампата изгасва ! Така или иначе колата ми хареса много капарирах я и след празниците живот и здраве ще съм във вашите редици! :bchug:

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Май 2008, 20:59

дано цената е добра или поне разпитай колко ще ти струва отстраняването на грешката в АБС-а, защото понякога ремонтите при Е46 са сериозни. Какви други грешки откри и защо са се натрупали?
Надявам се все пак да случиш на добра кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 02 Май 2008, 23:19

© написа:дано цената е добра или поне разпитай колко ще ти струва отстраняването на грешката в АБС-а, защото понякога ремонтите при Е46 са сериозни. Какви други грешки откри и защо са се натрупали?
Надявам се все пак да случиш на добра кола

Откри 9 грешки натрупани в Engine-a, и 3 в асц/абс, незнам защо са се натрупали и неразбрах какви са били точно за Engine-a специално, зашото с първата програма която пусна се виждаше само броя на грешките и техните error кодове, но можеше да ги чисти грешките (пример за грешка: error E0X), Програмата се казваше BMWScan v1.3.6 и общо взето трябва само лаптоп и преходник към буксата на БМВ-то, за да бачкаш с нея (ако някой има идея от къде може да се поръчат такива кабеляци да каже). От BMWScan изтри грешките в мотора и те повече не се появиха след палене и каране на колата. После м/у лаптопа и бмв буксата на колата закачи няква зелена джаджа дето струвала към 1500е и тя си показа какво точно означават тея кодове за грешки, и не откри вече грешки в Engine-a, така че не разбрах какви бяха.
Иначе мерси много за пожеланията и аз се надявам да е добра колата! Ще се похваля като се финализират нещата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 03 Май 2008, 2:13

Пич, дано случиш на хубава кола от Дупница. Аз лично не бих си взел кола от там никога (лично мнение). :winky:

Потребител
Аватар

Малииий

Мнение от ks056001 » 04 Май 2008, 0:20

Братя аз съм от Дупница и си търсих свястна кола около три месеца и освен това повечето големи вносители са ми пиятели. Само кочини докарват. За нищо не стават. Колега в Благоев град има сервиз на БМВи хората са доволни били аз още не сам го пробвал но и аз съм се засилил на там. По добре я закарай там аз им нямам доверие на тия с лаптопите дето после не можеш да ги намериш за да им счупиш капачките. Когато идваш обади се ще ти обясня къде е сервиза.
п.п.
един пич на нашата улица продава такова и е доста добро е не като мойто де, но мен ако питаш и цената е добра, ако те интетресува обади се. ICQ 314320321
ИИИИИИ те така.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от na4o1978 » 04 Май 2008, 23:12

тва зеленото се казва KTS
дай му гас

Потребител
Аватар

Кола от дупница

Мнение от Dan40 » 05 Май 2008, 2:04

Пич ако имаш възможност отиди до Германия. Няма да съжеляваш. Не че искам да обидя някой ама аз от ноември месец 2007-ма търся колица и обиколих половината България. Да не ти казвам че по сервизите в София за диагностика вече сме на здравей здрасти. Само кочини излъскани и натаманени. Джбамбазин хубава кола ваобще не заглежда в чужбина от мен да знаеш. Аз лично ходих с джамбази там и видях кви курници взеха за без пари. После в БГ ги лъскат и я елате пиленца при батко. Хубавото при мене беше че единия от тях ми е роднина и нямаше как да ме врътнат. Това си е моето мнение ти еи решаваш успех с колицата дано е читава все пак.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кола от дупница

Мнение от a3 » 05 Май 2008, 9:58

Dan40 написа:Пич ако имаш възможност отиди до Германия. Няма да съжеляваш. Не че искам да обидя някой ама аз от ноември месец 2007-ма търся колица и обиколих половината България. Да не ти казвам че по сервизите в София за диагностика вече сме на здравей здрасти. Само кочини излъскани и натаманени. Джбамбазин хубава кола ваобще не заглежда в чужбина от мен да знаеш. Аз лично ходих с джамбази там и видях кви курници взеха за без пари. После в БГ ги лъскат и я елате пиленца при батко. Хубавото при мене беше че единия от тях ми е роднина и нямаше как да ме врътнат. Това си е моето мнение ти еи решаваш успех с колицата дано е читава все пак.

Колата вече съм я капарирал, така че няма връщане
:winky: Колко ти излезна бмв-то заедно с път,нощувки,такси и тн. ? Ако не е тайна разбира се!

Назад към E46