Сервиз за диагностика на Е46 в Дупница?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Сервиз за диагностика на Е46 в Дупница?
Здравейте,
знаете ли точен адрес на някой свестен сервиз за диагностика в Дупница, тъй като отивам да купувам кола от там евентуално!
Благодаря ви предварително!
знаете ли точен адрес на някой свестен сервиз за диагностика в Дупница, тъй като отивам да купувам кола от там евентуално!
Благодаря ви предварително!
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Благодаря ви колеги! Мои познати там извикаха един пич с лаптоп закачи колата първо директно към лаптоп-а, а после и през няква зелена скъпа джаджа и излезна всичко за колата като натрупани грешки, реални км и тн. Всички грешки се изчистиха с изключение на преден ляв датчик за АБС или по скоро няква CAN пътечка към него. Но най интересното е че абс-а работи и лампата изгасва ! Така или иначе колата ми хареса много капарирах я и след празниците живот и здраве ще съм във вашите редици! 

© написа:дано цената е добра или поне разпитай колко ще ти струва отстраняването на грешката в АБС-а, защото понякога ремонтите при Е46 са сериозни. Какви други грешки откри и защо са се натрупали?
Надявам се все пак да случиш на добра кола
Откри 9 грешки натрупани в Engine-a, и 3 в асц/абс, незнам защо са се натрупали и неразбрах какви са били точно за Engine-a специално, зашото с първата програма която пусна се виждаше само броя на грешките и техните error кодове, но можеше да ги чисти грешките (пример за грешка: error E0X), Програмата се казваше BMWScan v1.3.6 и общо взето трябва само лаптоп и преходник към буксата на БМВ-то, за да бачкаш с нея (ако някой има идея от къде може да се поръчат такива кабеляци да каже). От BMWScan изтри грешките в мотора и те повече не се появиха след палене и каране на колата. После м/у лаптопа и бмв буксата на колата закачи няква зелена джаджа дето струвала към 1500е и тя си показа какво точно означават тея кодове за грешки, и не откри вече грешки в Engine-a, така че не разбрах какви бяха.
Иначе мерси много за пожеланията и аз се надявам да е добра колата! Ще се похваля като се финализират нещата.
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
Пич, дано случиш на хубава кола от Дупница. Аз лично не бих си взел кола от там никога (лично мнение). 

Малииий
Братя аз съм от Дупница и си търсих свястна кола около три месеца и освен това повечето големи вносители са ми пиятели. Само кочини докарват. За нищо не стават. Колега в Благоев град има сервиз на БМВи хората са доволни били аз още не сам го пробвал но и аз съм се засилил на там. По добре я закарай там аз им нямам доверие на тия с лаптопите дето после не можеш да ги намериш за да им счупиш капачките. Когато идваш обади се ще ти обясня къде е сервиза.
п.п.
един пич на нашата улица продава такова и е доста добро е не като мойто де, но мен ако питаш и цената е добра, ако те интетресува обади се. ICQ 314320321
п.п.
един пич на нашата улица продава такова и е доста добро е не като мойто де, но мен ако питаш и цената е добра, ако те интетресува обади се. ICQ 314320321
ИИИИИИ те така.
Кола от дупница
Пич ако имаш възможност отиди до Германия. Няма да съжеляваш. Не че искам да обидя някой ама аз от ноември месец 2007-ма търся колица и обиколих половината България. Да не ти казвам че по сервизите в София за диагностика вече сме на здравей здрасти. Само кочини излъскани и натаманени. Джбамбазин хубава кола ваобще не заглежда в чужбина от мен да знаеш. Аз лично ходих с джамбази там и видях кви курници взеха за без пари. После в БГ ги лъскат и я елате пиленца при батко. Хубавото при мене беше че единия от тях ми е роднина и нямаше как да ме врътнат. Това си е моето мнение ти еи решаваш успех с колицата дано е читава все пак.
Re: Кола от дупница
Dan40 написа:Пич ако имаш възможност отиди до Германия. Няма да съжеляваш. Не че искам да обидя някой ама аз от ноември месец 2007-ма търся колица и обиколих половината България. Да не ти казвам че по сервизите в София за диагностика вече сме на здравей здрасти. Само кочини излъскани и натаманени. Джбамбазин хубава кола ваобще не заглежда в чужбина от мен да знаеш. Аз лично ходих с джамбази там и видях кви курници взеха за без пари. После в БГ ги лъскат и я елате пиленца при батко. Хубавото при мене беше че единия от тях ми е роднина и нямаше как да ме врътнат. Това си е моето мнение ти еи решаваш успех с колицата дано е читава все пак.
Колата вече съм я капарирал, така че няма връщане

13 мнения
• Страница 1 от 1