Според вас колко пари мога да им взема на тези джанти?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Според вас колко пари мога да им взема на тези джанти?
Прочетох правилата и не мисля, че ги нарушавам и все пак, ако модератора реши темата не е за тук да я локне. Идеята ми е просто да разбера пазарната цена на тези джанти защото си нямам никаква представа.
Ще съм ви много благодарен, ако можете да ми помогнете. Предварително благодаря. Джантите са перфектни. С голям борд са и са много здрави. Продавам ги защото се разсейвам често и обирам дупките и ми писна да се набивам за ремонти по ходовата част. Гумите са 255/35 18

Ще съм ви много благодарен, ако можете да ми помогнете. Предварително благодаря. Джантите са перфектни. С голям борд са и са много здрави. Продавам ги защото се разсейвам често и обирам дупките и ми писна да се набивам за ремонти по ходовата част. Гумите са 255/35 18
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
купувам ти гумите спешно
4те еднакъв размер ли са ти ... !?
4те еднакъв размер ли са ти ... !?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Щом колата ти е дошла така от Италия свали едната джанта и виж от вътрешната страна дали пише някъде Made in Italy, ако го пише значи е реплика. На оригиналните мисля че пише само BMW и размерите, няма Made in .... или нещо подобно (но не съм 100% сигурен). Ако са реплика няма как да им вземеш 1000 лева, те нови са някъде там, а ако са оригинална знам ли, може и да ти даде някой такива пари, самоче от снимките се вижда че са поучукани и трудно ще им вземеш такива пари. Все пак успех с продажвата.
П.П. Ако цената е 1000 лева с гумите (и гумите ги бива) със сигурност ще ги ожениш
П.П. Ако цената е 1000 лева с гумите (и гумите ги бива) със сигурност ще ги ожениш

- Sharo
- старши ентусиаст
-
дай ти взема гмите бре
след малко ще ти снимам оригинална 18ка кво пише на нея да видиш
едит:
не се вижда много ма пише бмв и номера на часта после от вътре в подножието на спицата
трябва и размера там да го пише и разни други неща но няма мade in

след малко ще ти снимам оригинална 18ка кво пише на нея да видиш
едит:
не се вижда много ма пише бмв и номера на часта после от вътре в подножието на спицата

трябва и размера там да го пише и разни други неща но няма мade in
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
вземи напиши дали ще дадеш гумите 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
Analyst написа:Да ще ти ги дам за 800 лв заедно с джантите. По отделно не.
Моля модератора да локне темата, за да не става битак.
пусни обявата в продава ...
тая сега я локвам тука .....
ако някой ти пише само за джантите ми пусни едно лс да се разберем с него аз да взема гумите...

14 мнения
• Страница 1 от 1