Жълта лампа за маслото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Жълта лампа за маслото
Колеги помагайте. Скоро си купих количката, смених и всички масла и филтри нулирах сержиза за маслотон, но проблема си остава. Няколко секунди, след като запаля колата жълтата лампа за маслото светва и след още няколко изгасне. Нямам идея от, какво меже да е. ако на някй друг му се е случвало може да сподели.
П.П.
Колата е 320Д 2000 година.
П.П.
Колата е 320Д 2000 година.
ИИИИИИ те така.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ако маслото ти е добре на пръчката ти е заминал датчика и ту дава контакт ту не 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Колега, при мен е същия проблем, ходих на компютърна диагностика и от там ми казаха, че датчика е заминал. Масло си има
Разбира се, веднага предложиха да го сменят на цена 260лв. Еми не го смених, но и това ще стане скоро сигурно

Разбира се, веднага предложиха да го сменят на цена 260лв. Еми не го смених, но и това ще стане скоро сигурно

- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
И аз го имам тоя проблем с датчика , ама за момента е.а го да го сменявам за тия пари !! При мене не само при палене, понякога и в движение се е случвало, но маслото иначе си е на MAX
АЛИЛУЯ
Благодаря ви колеги поне знам че не сам единствен с този проблем.
Взимам заплата и го сменям а жената и децата да го д....ат. Колата е по Важна бере душа милата.
Взимам заплата и го сменям а жената и децата да го д....ат. Колата е по Важна бере душа милата.
ИИИИИИ те така.
Re: АЛИЛУЯ
ks056001 написа:Благодаря ви колеги поне знам че не сам единствен с този проблем.
Хехе тука ще напиша защото се посмях:
БМВ си е диагноза просто

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: АЛИЛУЯ
ks056001 написа:Благодаря ви колеги поне знам че не сам единствен с този проблем.
ХАХАХААХ, колега, разби ме!

8 мнения
• Страница 1 от 1