Ретрофит кит- обдухване на седалките
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Ретрофит кит- обдухване на седалките
и така- идва лято! СМЪРТ с кисело зеле за пиртежателите на кожени седалки! обаче спасените е обдухване- возих се на една такава 7-ца ми кво да ви кажа- колата седи на слънце- кожата се е напекла като котлона във кухнята- мога чайче да си сваря на седалките- обаче сядаме, пускаме обдухването (и то не на макс) и не се потиме! седалките някак странно изстиват! гледам в има и за Е46-цата такива китове, обаче ми е странно- трябва ли да бъде надупчена кожата на седалката (вероятно да) за да бъде сложена подобна джага?! вероятно ДА...??? нема да питам дали някой има, щот почти съм сигурен за отговора...ама все пак? някой замислял ли се е по въпроса?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Разбира се, че НЕ трябва да се дупчи кожата. За подгряването дупчиш ли я? Просто се охлажда отвътре. Не знам дали си заслужава особено.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Anthony_J написа:Разбира се, че НЕ трябва да се дупчи кожата. За подгряването дупчиш ли я? Просто се охлажда отвътре. Не знам дали си заслужава особено.
ако не е дупчена кожата обдухването е безсмислено
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Anthony_J написа:Разбира се, че НЕ трябва да се дупчи кожата. За подгряването дупчиш ли я? Просто се охлажда отвътре. Не знам дали си заслужава особено.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
emo_pld написа:Anthony_J написа:Разбира се, че НЕ трябва да се дупчи кожата. За подгряването дупчиш ли я? Просто се охлажда отвътре. Не знам дали си заслужава особено.
Батка обдухването и подгряването са 2 коренно различни неща. И тва , че се охлажда отвътре ме разсмя много . То тва да не е хладилник? Само като им чуеш имената трябва да ти стане ясно. Подгряване - нагрява ти седалката. Обдухване - свързано е с духане на студен въздух. А тоя въздух от къде ще мине ако не е на дупки кожата? Обдухването като екстра при БМВ струва почти 3 пъти колкото подгряването(около 2 бона). Като екстра за мен тва е една от най-добрите екстри за лятото , защото и на 18 градуса да си настройш климатроника ти се поти гърба и гъза като тръгнеш за морето в кожения салон.
мдма аз за тва мисля моя го праа частично кожен, че да не лудна лятото
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
6 мнения
• Страница 1 от 1