Moog - Шарнири
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Moog - Шарнири
Дойде времето да оправям предницата, че много се разпука. Препоръчаха ми Moog шарнири, били ги вграждали в някои модели на Мерцедес и Ауди т.е били качествени. Имате ли преки наблюения към тях? Едни приятелчета ще ми ги намерят на 280 лв. Ако можете бихте ли ми препоръчали по-добри шарнири в този price range. Мерси момчета.
quote от сайта им:
quote от сайта им:

"Those customers can be assured that the product bearing Bill’s name is the best product that mankind can make...and it will be better next month, and better next year. This is our lasting tribute to Bill.”
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
Другата седмица и аз ще ги сменам с Moog. Препоръчаха ми ги като много добри, немски. И аз ги намерих на 280 лева /носачи и шарнири/. Но са без тампони и скобите. За тях още 120 лева двата.
Ако имаш време да изчакаш си поръчай от "вечените" тампони. За повече информация погледни тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=74722
Аз имам и дург въпрос. Тъй като ще си поръчам от хубавите тампони, а колата тропа много. Има ли вероятност някъде да ми хвръкнат гумите?

Аз имам и дург въпрос. Тъй като ще си поръчам от хубавите тампони, а колата тропа много. Има ли вероятност някъде да ми хвръкнат гумите?

absix написа:Analyst написа:Момчета, проблем ли е ако сменя сега единия шарнир и тампон а след 1 месец другия?
Смени и двата най-добре...
Ясно, че това е оптималното решение, но десния е много зле, а на левия му няма нищо. И просто в този момент не мога да отделя 1000 лв да сменя цялата предница. Въпросът ми е дали мога да сменя сега само проблемния шарнир, а след 2 седмици, когато взема заплата да си смяня и лявата част от колата? Спрях се на Лиомфилер шарнири.. просто за тях поличих най-много препоръки.
9 мнения
• Страница 1 от 1