E46 НЕВОЛИ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
E46 НЕВОЛИ
Здравейте колеги,незнам дали темата е точно за този раздел но да си кажа и аз мойта мъка че то споделена мъка половин мъка
От два месеца си търся кола и по специално Е46 318 бензиново седан 99-2000г.ходя гледам пробвам но не мога да харесам.Намирам в mobile.bg една обява в Русе и колата точно отговаря на моите изисквания сив металик,кожа,2000г.абе това е колата казвам си аз,обаждам се на човека питам за колата той казва перфектна току що внесена просто супер без забележка от Италия за него си я бил внесал и т.н.Тръгвам аз миналия ден в сряда с един познат механик да я гледаме с пари със всичко ако ни хареса ще я взимаме,присригаме в Русе оговаряме си среща на Лукоил до Метро и зачакваме.Пристига колата оффф от пръв поглед следва разочарование,връчвами той ключовете сядам вътре и вече съжелявам че съм бил пътя до там ужасно захабен салон говорещ за много км.тръгвам да карам колата не върви с мъка стига заветните 120км.спираме на около 4-5км от града на една отбивка и вдигаме капака,кора под мотора няма едната крушка на фара липсва четирите диска на спирачките с ужасен ръб,ожулена броня,деруга на вратата ужасна история.И сега колуминацията...поглеждам аз мотора и виждам че от дебелия маркуч горе от радиатора към мотора тече антифриз и казвам на моя човек механика той поглежда навежда се и в този момент маркуча се пръска и всичкия антифриз под налягане от 10см.както е загряла колата в на човека лицето
за една минута лицето му почервеня и кожата му започна да се бели болката не мога да я опиша УЖАС и сме на сред пътя,ония глупак продавача се спече взе да звъни по телефона да идват да носят разни мехлеми от аптеката да го мажем да идват да ни дърпат и т.н. пълен цирк.И при тази цялата ситуация той продалжаваше да ме убеждава че колата е много хубава и че ще ми я даде без пазарлък за 14500лв.За малко да забравя че се оказа не 2000г ами май 99г.Е те на това какво му казвате вие?Да се смея ли да плача ли?В неделя или понеделник ще ходя по автокъщите в София прегласил съм си скафандър гумени ботуши и ръкавици 

THINK POSITIV
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Колега не се излагай с тия талиги по автокъщите в бг... харесай си кола в мобилето (ама немското) и да ти я докарат. Другия вариант е от човек, най-добре познат, да знаеш как е подържана колата и т.н.
Ти за път и нерви си потрошил пари за един автовоз...
Ти за път и нерви си потрошил пари за един автовоз...
Mens sana in corpore sano
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
просто не си попаднал на хубавка! Аз търсих 2 месеца и накрая намерих. От мобиле.бг, готин пич, докарал си я от Австрия...ама супер. Даде ми я с пълен комплект документи, ключове, инструменти и т.н. Е имаше 2-3 неща за правене на стойност общо 700-800 лева, но тве не е нищо. Само смених масло и филтри и 2 тампона.
Така, че не се притеснявай. Търсене и търпение му е майката!
Успех!
Така, че не се притеснявай. Търсене и търпение му е майката!
Успех!
Така ще е до Германия нямам време и възможност да ходя,от тука ще се купува колата но трудно се намира добра машина,чак ме хваща яд като гледам разни котори на какви цени ги продават нашите джамбази.
Ако някой има оферти да казва но в рамките на страната да може да се гледа на място за какво става въпрос.

THINK POSITIV
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
forski написа:Така ще е до Германия нямам време и възможност да ходя,от тука ще се купува колата но трудно се намира добра машина,чак ме хваща яд като гледам разни котори на какви цени ги продават нашите джамбази.Ако някой има оферти да казва но в рамките на страната да може да се гледа на място за какво става въпрос.
Пич, ще ти цитирам подписа: "THINK POSITIV"!!! Споко, ще си намериш и ти нещо читаво...не всички БМВ-та в България са се разтропали

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
Читавите коли и в Германия са си цифра с тази разлика че при нас ако е ефтина е "кенеф"- ако е скъпа= може да е хубава може и да не е, а там ако е ефтина може да е хубава-може и да не е, а ако е скъпа е хубава(ама ако е от човек, а не от сърби, араби или българи
)

- valery
- кандидат ентусиаст
-
Моето мнение е, че евтините Е46-ци са голям боклук(тези в БГ). Дигни малко мерника дай малко повечко пара без да се водиш от годинките на колата, така ще си спестиш доста ядове и в крайна сметка сигурно ще ти излезне и по-евтино. Можеш да пробваш и от човек по голям шанс има да е читава, щот с тези челастрени кошници от Италия няма оправия после. Дано само докато пиша това да не те метне някой търговец, защото после ще намразиш иначе перфекното Е46.
8 мнения
• Страница 1 от 1