Какви екстри не са за изпускане
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Какви екстри не са за изпускане
Тръганл съм бавно и славно да купувам 320д след 2002-ра година.
Искам да разбера кои са по-полезните и ценни екстри за модела. В сегашната кола имам кожен салон и дигитален климатроник така че тия са задължителни.
* Има ли аудио системата фабрична поддръжка за MP3 дискове и ако няма кой вариант най-лесно се ъпгрейдва?
* Автоматика много ли вдига разхода и за по-спортно каране голяма ли е мъка. Дизела има ли голяма разлика при спортно каране? Че се измъчих с 115 магарета на сегашната 318-ка.
* Голямата навигация заслужава ли си? Може ли да се приспособи някакъв DVD плеър и TV тунер.
* около 30 хиляди лв. стигат ли?
* от германия колко струва да се поръча кола и колко струва? Има ли риск? Тукашна някоя със сигурност през сервиз ще я мина, но от чужбина как става номера?
Много ще съм блогарен за мнения и дано скоро се похваля с ново бмв.нце
Искам да разбера кои са по-полезните и ценни екстри за модела. В сегашната кола имам кожен салон и дигитален климатроник така че тия са задължителни.
* Има ли аудио системата фабрична поддръжка за MP3 дискове и ако няма кой вариант най-лесно се ъпгрейдва?
* Автоматика много ли вдига разхода и за по-спортно каране голяма ли е мъка. Дизела има ли голяма разлика при спортно каране? Че се измъчих с 115 магарета на сегашната 318-ка.
* Голямата навигация заслужава ли си? Може ли да се приспособи някакъв DVD плеър и TV тунер.
* около 30 хиляди лв. стигат ли?
* от германия колко струва да се поръча кола и колко струва? Има ли риск? Тукашна някоя със сигурност през сервиз ще я мина, но от чужбина как става номера?
Много ще съм блогарен за мнения и дано скоро се похваля с ново бмв.нце

- Lexus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 2003 525i Touring
имаш лс
тука мога да ти покажа е46 320д което съм карал аз от германия излезе и на жената около 18500евро крайна цена 2004 по снимките ще прецениш сам! Малко е мръсна на снимките, но миришеше на ново и имаше всички нужни екстри! За 30 000лв може да се намери читаво 320д на сносн икилометри и състояние!

тука мога да ти покажа е46 320д което съм карал аз от германия излезе и на жената около 18500евро крайна цена 2004 по снимките ще прецениш сам! Малко е мръсна на снимките, но миришеше на ново и имаше всички нужни екстри! За 30 000лв може да се намери читаво 320д на сносн икилометри и състояние!

A1Automobile
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
зна4и аз съм с 320д автоматик 02г. разхода ще ти е някаде към 11-12 зависи как караш , бордкомпютъра не показва правилно. Вървенето си е доста добре с 150 кон4ета даже според мен върви по добре от ръ4ката защото съм карал няколко ръ4ки на приателите ми. екстрите за мен ли4но са автоматик, парктроник , CD . борда, климатроника и DSC, си ги имаш като базова екстра.тва за мен са наи наложителните екстри които трябва да имам по принцип в колата,А колкото до цената мисля 4е 30 ще са достата4ни.може би още 1-2 хиляди ако задължително искаш с голяма навигация и кожа и например да е кам 2004
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
BMDrago написа:За кожа не съм на всеобщото мнение,но все пак колицата ти ше си я караш.

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
BMDrago написа:За мен екстрите ,които трябва да търсиш са:
-Ксенон
-мултиволан
-навигация
-парктроник
-"рекаро" салон
За кожа не съм на всеобщото мнение,но все пак колицата ти ше си я караш.
P.S.с горепосочените екстри идват някои неща аванта
Абе откак се возихме с едни приятели и тяхното детенце, което оповръща цялата задна седалка, оцених колко лесно се чисти кожата

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
за 30 бона колата си е една огромна екстра, а дали е с кожа или без тва трябва да ти е най - малкия проблем.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
и аз не съм фен на кожата въпреки, че тва с повръщащото дете звучи доста убедително
за мен също м-пакета, спортния волан (най-добре мулти) и спортните седалки са най-важни.
за CD и навигация мисля, че са решими проблеми и в последствие

за мен също м-пакета, спортния волан (най-добре мулти) и спортните седалки са най-важни.
за CD и навигация мисля, че са решими проблеми и в последствие

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
климатроника не е сериен ,има и с врътките Е46ци .. инак оригинален ксенон кожа ,кожен мултиволан и ск. лост и Мпакет са най веселите екстри за мене ,навигация не знам за чий ти е( особено малката) ,парктроник е 100тина лв доста приличен и лесно се присажда .. но най голямата екстра е да случиш на читава поддържана машина и 1-2 години да не пипаш нищо
13 мнения
• Страница 1 от 1