Панела на климатроника?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Blue2
- Потребител
-
- Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
- Мечтае да кара: BMW M4
Панела на климатроника?
Решил съм да си сложа голямо мониторче на таблото - нещо което заема и двата слота.
Въпроса е че панела на климатроника заема долния слот..а под него имам нещо като пепелник, който не използвам.
Въпроса ми е..може ли панела на климатроника да влезе долу на мястото на пепелника..дали са със еднакви размери и дълбочина..защото нагледно са еднакви като размери, но незнам дали ще влязът.
Някой имал ли е подобен проблем...
Въпроса е че панела на климатроника заема долния слот..а под него имам нещо като пепелник, който не използвам.
Въпроса ми е..може ли панела на климатроника да влезе долу на мястото на пепелника..дали са със еднакви размери и дълбочина..защото нагледно са еднакви като размери, но незнам дали ще влязът.
Някой имал ли е подобен проблем...
не съм го правил но знам че трябва да си купиш това и го местиш без проблем,като го сложиш няма джоб а просто е празно място и местиш климатроника http://img131.imageshack.us/img131/1891 ... ainhy6.jpg
- Blue2
- Потребител
-
- Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
- Мечтае да кара: BMW M4
Мерси...
А имаш ли идея как се казва частта или кой и е номера за да я поръчам..
Edit: Всъщност, аз мисля че моето е същото защото горното шкафче се вади цялото и отдолу остава правоъгална дупка точно като тази на картинката..
А имаш ли идея как се казва частта или кой и е номера за да я поръчам..

Edit: Всъщност, аз мисля че моето е същото защото горното шкафче се вади цялото и отдолу остава правоъгална дупка точно като тази на картинката..
на снимката това е пепелника и отгоре ти е празно,аз не мисля че се вади?!поне не съм го проверявал на моята де... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=35 избери си някой от тези,има 3 различни вида неможах да разбера кой е...
4 мнения
• Страница 1 от 1