ПРОБЛЕМ - Трудно излиза от скорост понякога?????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
ПРОБЛЕМ - Трудно излиза от скорост понякога?????
Здравеите колеги,
проблема ми е следния - понякога при превключване на скорости трудно излиза от скорост.Това се случва предимно на 3-та и 4-та скорост.Просто като натисна съединителя и тръгна да изкарам лоста от скорост се получава ефект все едно не съм натиснал съединител а изкарвам лоста директно.Когата слагам на скорост нямам проблем само при изключване и то от 3-та нагоре???
проблема ми е следния - понякога при превключване на скорости трудно излиза от скорост.Това се случва предимно на 3-та и 4-та скорост.Просто като натисна съединителя и тръгна да изкарам лоста от скорост се получава ефект все едно не съм натиснал съединител а изкарвам лоста директно.Когата слагам на скорост нямам проблем само при изключване и то от 3-та нагоре???
- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
Наистина ли на никой не се е случвало това?Предположения дали е съединител?Някои загатна 4е можело да е нещо свързано с няква помпа и не правило налягане от първия път като натисна съединителя.Интересно 4е става най ве4е на 3-та , 4-та и 5-та скорост.
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Имах го този проблем. В много по-начална фаза от твоята мисля. След смяна на съединител, прит. диск и лагер изчезна, но остана другия - спирам на наклон, дори и лек, оставям колата на обратна скорост на наклона и после няма изключване от скорост (1-ва или задна), чак след палене и гасене се освобождава "нещо" и мога да изключа. Смених и двете помпи. Ниакъв резултат. Иамше мнение, че са ми сложили по-дебел феродоф диск...не знам. Тази вечер я продадох, казах му на новия собственик за проблема и ако той го разреши ще пиша.
3 мнения
• Страница 1 от 1