Маслен филтър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Маслен филтър
Колеги понеже не искам да дам луди суми за смяна на масло и маслен филтър по сервизи искам да ви попитам къде точно се намира?? Как се свалят пластмасовите кори на двигатела и трябва ли ми специален ключ за отвиването на филтъра? Ще съм благодарен ако някой ми прикачи една снимчица на двигателя с очертано място на филтъра. Става въпрос за BMW E 46 320D 99 година ! Има ли някакви тънкости, промива ли се двигатела с нещо преди наливането на новото масло? И ако може ми кажете някакво масло, което да е перфектно за този двигател( пари точно за масло не мисля да щадя )!
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
оффтопик: Станаха 100 теми за масло. Верно да не си на мястото на модераторите.
Двигателят ми е бензинов, но предполагам пак отгоре ти е филтърът. Ключ има, може и без него. Понякога от топлината филтърът затяга здраво и може да имаш проблеми. Двигателят не се промива
После трябва да занулиш. Има писано по форума, потърси с търсачката, колегата © го беше описал доста подробно по спомени. Няма да щадиш пари за маслко, пък се стискаш за 5лв да ти го сменят
[/code]
Двигателят ми е бензинов, но предполагам пак отгоре ти е филтърът. Ключ има, може и без него. Понякога от топлината филтърът затяга здраво и може да имаш проблеми. Двигателят не се промива

Realize..
Real eyes..
Real lies..
2 мнения
• Страница 1 от 1