Зареждане с антифриз
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Tarantulla
- Потребител
-
Зареждане с антифриз
За пръв път зареждам с антифриз и не знам от каде да източа водата от охлаждането и колко. И ако някои може да ми каже дали резервоара е 6.5 литра?
антифриз
трябва да е загряла колата, след като свалиш кората ще видиш две сини пропки поне при мен е така, едната е на радиатора другата е на компесаторното казанче. горе при двигателя сваляш капачката и до нея има едно малко болче за обезвъздушаване черно е за кръстата отвертка, като ги свалиш и е топъл двигателя ще изтече всичко после затваряш пълниш и обезвъздушаваш през черното болче горе до капачката и си готов
абе не е чак толкова тъп,то наливането лесно ми нали трябва да се източи малко ако си бил с вода,или ти само доливаш?mario m3 написа:леле срам за марката може ли такива глупости да питате и да пълните страниците с тъпи въпросчета,отвори си капачката до нея има един маркуч и там има една тапичка свали я наливаи колкото душа ти иска аре и спри с тъпите вапроси от сорта а гума как се сменя
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
е чак пък с вода едва ли, но иначе въпроса хич не е тъп стига да прочетеш кво иска да прави човека
PS Все пак това е форум на БМВ, а не на монтьори нали
сега видях, че темата е отпреди 2.5 месеца - колегата сигурно си е решил проблема

PS Все пак това е форум на БМВ, а не на монтьори нали

сега видях, че темата е отпреди 2.5 месеца - колегата сигурно си е решил проблема

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
8 мнения
• Страница 1 от 1