Относно голяма навигация.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Фев 2008, 15:37

аз виждам единствено ралика в кабелите ... просто единия е с букса за към навигациятат директно а другия за тази букса дето е в багажника .. та където и да го туриш се ще стане ако успееш да го свържеш ...

виж на мене ми пратиха такъв дето не е за навигация и са пените ми илизат се едно е малко екранче, а не на цял ... ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61
Детайли за колата: 525ix

Мнение от klita » 07 Фев 2008, 16:07

Реших в събота пак ще разглобя отпред, за да огледам хубаво кабелите и буксата на радиото, и тогава ще взема решение какво ще бъде.Благодаря ви за мненията.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 07 Фев 2008, 18:43

комшо пред блока ли ще я разглобяваш.по кое време да дойда да видим за какво става въпрос.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klita » 07 Фев 2008, 19:09

Мисля някъде по обяд, завърти се около блока и ако съм там ще я умуваме. Благодаря на всички за помоща.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 09 Фев 2008, 0:30

Свалянето на монитора с касетофона както е си е голяма играчка и нема да те доведе до нищо , защото усилвателя и всички "карантии" на това радио се намират в багажника (поне при мен е така но аз съм с комби) .
Ако си тръгнал да разглобяваш започни от там махни всички кори , моя е под една кора зад задните седалки. успех
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klita » 09 Фев 2008, 13:06

Така, днес свалих касетофона и видях, че има 2 букси малки които по една снимка тук от форума пише, че едната е за CD а другата за навигация http://img152.imageshack.us/my.php?image=mir12hbaa6.jpg ,та на моя касетофон и двете са заети ??? Търсих пак отзад кабел за CD ама нъцки,няма нищо. Така, че днес взех важното решение :mhihi: да взема това което ми препоръча Sharo, което е директно към радиото. Сега остава само малко да се опарича,че този месец съм на 2 сватби и едно ходене до добрата стара Англия,малко на гости.

Предишна

Назад към E46