Относно голяма навигация.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аз виждам единствено ралика в кабелите ... просто единия е с букса за към навигациятат директно а другия за тази букса дето е в багажника .. та където и да го туриш се ще стане ако успееш да го свържеш ...
виж на мене ми пратиха такъв дето не е за навигация и са пените ми илизат се едно е малко екранче, а не на цял ...
виж на мене ми пратиха такъв дето не е за навигация и са пените ми илизат се едно е малко екранче, а не на цял ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Реших в събота пак ще разглобя отпред, за да огледам хубаво кабелите и буксата на радиото, и тогава ще взема решение какво ще бъде.Благодаря ви за мненията.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
Мисля някъде по обяд, завърти се около блока и ако съм там ще я умуваме. Благодаря на всички за помоща.
Свалянето на монитора с касетофона както е си е голяма играчка и нема да те доведе до нищо , защото усилвателя и всички "карантии" на това радио се намират в багажника (поне при мен е така но аз съм с комби) .
Ако си тръгнал да разглобяваш започни от там махни всички кори , моя е под една кора зад задните седалки. успех
Ако си тръгнал да разглобяваш започни от там махни всички кори , моя е под една кора зад задните седалки. успех
- klita
- кандидат ентусиаст
-
Така, днес свалих касетофона и видях, че има 2 букси малки които по една снимка тук от форума пише, че едната е за CD а другата за навигация http://img152.imageshack.us/my.php?image=mir12hbaa6.jpg ,та на моя касетофон и двете са заети ??? Търсих пак отзад кабел за CD ама нъцки,няма нищо. Така, че днес взех важното решение
да взема това което ми препоръча Sharo, което е директно към радиото. Сега остава само малко да се опарича,че този месец съм на 2 сватби и едно ходене до добрата стара Англия,малко на гости.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2