проблем при палене,сутрин 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем при палене,сутрин 320д
стрин като я запала моита 320д-136,говора за когато е много студено,претриса мотора и ми испушва бял дим за момент,и след около 2 секунди се нормализират оборотите на 900 и започва да излиза само пара
както трябва да си е.... Дали не е заминала някоиа свещ?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: проблем при палене,сутрин 320д
bobi77 написа:стрин като я запала моита 320д-136,говора за когато е много студено,претриса мотора и ми испушва бял дим за момент,и след около 2 секунди се нормализират оборотите на 900 и започва да излиза само пара
има вероятност така ми правеше и мойта преди да разбера че не ми бачкат 3 свещи .. едва ли има разлика между е36 и е46

иди при някои майстор да пробва директно от акумулатора на свеща и да видиш дали излизат искри ако не .. сменявай ги

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
bobi77 написа:мерси колега,сус сигорност щте я закарам на маистор,но исках просто да знам за какво става на въпрос.
ако ти пали от раз нормално е особено ако е студ .. и след 2-3 секудни се оправи .. не бях прочел добре мислех че ти пали трудно сутрин

да колега,веднага пали при температура -10-15,но само ме притесняваше моментното испушване и затова си мислех че са свештите,но явно са си здрави.
но мерси все пак за полезната информациа,нали се сешташ че като я закарам на сервиз и им кажа да ми видат свештите,гаранциа ще ги сменат дори и да са здрави 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
bobi77 написа:да колега,веднага пали при температура -10-15,но само ме притесняваше моментното испушване и затова си мислех че са свештите,но явно са си здрави.но мерси все пак за полезната информациа,нали се сешташ че като я закарам на сервиз и им кажа да ми видат свештите,гаранциа ще ги сменат дори и да са здрави :mhihi:
тфа им е коронния номер

не се коси и си я карай така .. мисля че е нормално през ноща при тея тем нещо да позамръзне малко и като запали да изпуши леко и после да се оправи

пробрай ти да стойш навън .. едва ли ше запалиш после

7 мнения
• Страница 1 от 1