Труден избор - 320, 323, 325 и 328
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Труден избор - 320, 323, 325 и 328
Колеги, пускам тази тема по молба на мой приятел - бъдещ член на клуба
Момчето се е засилило за БМВ, но не знае кое да избере, а и аз признавам не съм достатъчно компетентен по БМВ-тата. Много мрънкане имаше за тази тема и я пускам най-накрая!
Въпросът му е дое от горе изброените (320, 323, 325, 328) бихте му препоръчали? Търсих през търсачката, но конкретен отговор не намерих. Основното, което го интересува е двигателя и ходовата част. Кой от горните модели е с предимство? Също така фрапантни ли са разликите в цените на частите? Става въпрос за седан, но и за купе.
И също така - разход. Помоли ме тук да уточня, че разхода не го бърка чак толкова, но все пак не е и маловажен. Интересува го колко е градския при нормално каране...все пак всеки напъва мотора по различен начин
Предварително благодаря от негово и мое име!

Въпросът му е дое от горе изброените (320, 323, 325, 328) бихте му препоръчали? Търсих през търсачката, но конкретен отговор не намерих. Основното, което го интересува е двигателя и ходовата част. Кой от горните модели е с предимство? Също така фрапантни ли са разликите в цените на частите? Става въпрос за седан, но и за купе.
И също така - разход. Помоли ме тук да уточня, че разхода не го бърка чак толкова, но все пак не е и маловажен. Интересува го колко е градския при нормално каране...все пак всеки напъва мотора по различен начин

Предварително благодаря от негово и мое име!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
1 мнение
• Страница 1 от 1