Странно чукане при смяна на скоростите

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Странно чукане при смяна на скоростите

Мнение от memo.г » 27 Яну 2008, 13:46

колеги някои да помогне имам проблем при смяната на скоростите когато сменям се чува някакво чукане дали е диференциал или карета на диференциала а имало и някакжо опора след скоростната кутия някой ако може да помогне

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 27 Яну 2008, 15:19

прекалил си с бърнаут и кръгчетата...
гумено каре на кардана ако не това каретата и накрая рядко но не невъзможно тампон на амортисьора

Потребител
Аватар

Мнение от memo.г » 27 Яну 2008, 18:29

незнам колега утре ште я гледаме колата и ще разбера

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bufet » 27 Яну 2008, 22:48

не си правете шега с това потропване, защото аз прочетох тук във форума че много колеги го имат това почукване и се успокойх че не е нищо сериозно, бях му свикнал, не ми пречеше, докато един ден намалих пред един "легнал полицай" чу се странен шум и някакво думкане :roll: и двигателя работи, а колата неиска да помръдне :mhihi: препотих се 6-7 пъти :lol: и дойде един приятел който е по-в час и вика диференцияла заминал :shock: шок и ужас, додърпахме колата до един сервиз, пред мен отвориха диференцияла и от него изпадна едно зъбно колело :shock: :roll: (не се шегувам) намерихме диференциял 2-ра ръка за 500лв, монтираха го, но :roll: като дигна повече от 60км/ч почваше да вие :mhihi: та го сменихме и него и така, та за да не ходиш "по мъките" ходи виж какво е да не стане по лошо :drinking:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivodivo » 30 Яну 2008, 18:19

Като стана въпрос за диференциали малко офтопик:
LSD=EDS?

Назад към E46