Първи стъпки с е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Първи стъпки с е46
Здравейте на всички, нов съм във форума, и скоро очаквам да стана един от вас, очаквам до дни да ми дойде баварката
. Става въпрос за 318ци. Като за начало ще трябва да я обслужа, и ми трябва малко помощ от ваша страна. Какво масло ще ми препоръчате? Чувал съм че BMW препоръчват Castrol, смятам че ремъците и филтрите не са чак толкова деликатна работа и ще могат да ми ги сменят в почти всеки сервиз, но ме притеснява контрола и обтягането на веригат. Колко ще ми струва в сервиз на BMW? Можете ли да ми препоръчате добър сервиз в които ще могат да ми я контролират? Да ме ориентирате и в цената на ремъците и фултрите ще е добре, за да знам как да се подготвя
Искам да попитам и дали някой си е активирал допълнително борд комп-а в BMW сервиз и колко му е струвало (защото моята няма, а пък съм чел че трябва само да сменя лоста за мигачите с другия, който е с копче за борд комп. и да ми бъде активиран борд комп-а в BMW). Това са ми питанията за сега, ще съм благодарен на всички които помогнат, а веднага щом доиде колицата ще кача и снимчици.

Искам да попитам и дали някой си е активирал допълнително борд комп-а в BMW сервиз и колко му е струвало (защото моята няма, а пък съм чел че трябва само да сменя лоста за мигачите с другия, който е с копче за борд комп. и да ми бъде активиран борд комп-а в BMW). Това са ми питанията за сега, ще съм благодарен на всички които помогнат, а веднага щом доиде колицата ще кача и снимчици.
- kiko™
- ентусиаст
-
- kiko™
- ентусиаст
-
Чрез търсачката си отговорих на голяма част от въпросите, извинявам се на всички че пуснах нова тема без да потърся първо отговора във форума
Единствено не намерих нищо що се отнася до веригата на двигателя! За това искам да ви питам на колко километра трябва да се контролира и ако е необходимо да се обтегне и какъв и е живота на тая верига, кара се докато се скъса или има някакъв определен пробег на който трябва да се смени? Вие как постъпвате с вашите вериги?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на 200000 май е първия чек на веригата ма не съм много сигурен
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- kiko™
- ентусиаст
-
- kiko™
- ентусиаст
-