инсталация за халогени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
релето го взимам направо , а кебели се прокарват до кутиятта с бушоните или до тая при мотора с моторния комп ?
за лайт модула - аз като го гледам се сменя само външната част от него , за да има 2 дупки за 2те копчета . Самите копчета ще си паснат на моя модул . За препрограмирането ти казах , че нямаш никакви грижи - само тряя до София да се закараш
за лайт модула - аз като го гледам се сменя само външната част от него , за да има 2 дупки за 2те копчета . Самите копчета ще си паснат на моя модул . За препрограмирането ти казах , че нямаш никакви грижи - само тряя до София да се закараш

Кабелите се прокарват от бушоните, които са зад жабката. Зад бушоните се намират и 4-5 релета, където има празно място с цокъл за релето за бушоните. В този цокъл има закачен един жълто сив кабел, който би трябвало да идва от лайт модула. После кабелите се извеждат в двигателния отсег - минават през гумата, където минават още много кабели в отсега за двигателя /някъде там където е плюса изведен вътре в купето/, от там до десния фар и съответно десния халоген, а до левия халоген кабелите минават над водния радиатор където би могло да се закрепят със свински опашки или оригиналните скоби с номер 61131387626, има си места за тях
и така до левия халоген

- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- V-max
-
-
според WDS за пиновете на буксата отзад пин 28 е за релето за халогените, а 29 и 30 са съответно за левия и десния фар за мъгла отзад. Утре ще направя мост между 28 и 29 или 30 и би трябвало да светнат халогените от копчето за задните светлини за мъгла
Това ще е временно докато намеря лайт модул за ксенон с автоматично регулиране на нивото и т.н.
пс поправете ме ако греша най-късно до утре, преди да съм направил някоя глупост

Това ще е временно докато намеря лайт модул за ксенон с автоматично регулиране на нивото и т.н.
пс поправете ме ако греша най-късно до утре, преди да съм направил някоя глупост

отново сам си пиша, но все пак надявам се някой ако знае нещо да се включи
свързах въпросния пин 28 с пин 30 - халогените светнаха, но когато не е натиснат бутона за задните светлини за мъгла и съответно халогените не светят се чува едно бръмчене от към жабката - предполагам е релето. От какво може да е това? Дали не съм свързал нещо погрешно?
С пин 29 не става защото той е за дясната страна на задните светлини за мъгла, а аз такъв нямам т.е. свети само от ляво и съответно пин 28 се използва
свързах въпросния пин 28 с пин 30 - халогените светнаха, но когато не е натиснат бутона за задните светлини за мъгла и съответно халогените не светят се чува едно бръмчене от към жабката - предполагам е релето. От какво може да е това? Дали не съм свързал нещо погрешно?
С пин 29 не става защото той е за дясната страна на задните светлини за мъгла, а аз такъв нямам т.е. свети само от ляво и съответно пин 28 се използва
- V-max
-
-
така не става,консумацията идва много голяма
намери само модул с копчета и ела да настроиме модула. Повече не мога да ти предложа
намери само модул с копчета и ела да настроиме модула. Повече не мога да ти предложа

знам че не става, исках да бъде временно и по скоро за проба
Иначе все още се чудя дали да слагам сензори за автоматично ниво на фаровете или да си ги регулирам от вътре и за това не съм купил панел/копче за халогените, защото в двата случая ще са различни
Все пак дано бръмченето да е от консумацията ... освен това зелената лампа също не светна на таблото с този мост
Иначе все още се чудя дали да слагам сензори за автоматично ниво на фаровете или да си ги регулирам от вътре и за това не съм купил панел/копче за халогените, защото в двата случая ще са различни
Все пак дано бръмченето да е от консумацията ... освен това зелената лампа също не светна на таблото с този мост
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2