Номер на двигателя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Номер на двигателя
Моля ви се обяснете ми кат на идиот къде да го намеря тоя номер щото ще я засиля накрая тая кола от някой кей
То не беше на канал да я караме кори сваляхме с фенери светехме с парцали чистихме..и се не става
. Колата е 318i 00' седан

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ад е докато се види! Махаш кората, почистваш колкото и каквото можеш с парцала, а после с огледалце и фенерче.АД е !! Баси...като регистрирах моята тия в КАТ им се ревешеееее !
Махаш кората и се завираш в канала - няма друг начин
Махаш кората и се завираш в канала - няма друг начин

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
matros написа:тея тъпаци от КАТ да не се правят на идиоти а да пишат
"без номер" никъв проблем
Не става...трябваше да се показват в случая..
Ми така направихме. Първо корите се махнаха после с парцали, шкурки имаше на една ламарина някъв номер ама не е бил тоз.. изобщо голям цирк. Колата е докарана от Германия и там такива неща не искат и затова никъде го няма записан ама в нашата мила татковина ако не измислят някоя глупост няма да е интересно 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
моя си го видяха за 2 секунди ...
може наистина да нямаш номер на двигателя просто
може наистина да нямаш номер на двигателя просто
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
И при мен го видяха за 2 секунди - ония на канала си се наведе едно хубаво и готово
Съвсем е възможен варианта да ти липсва номера - няма да е гот обаче

Съвсем е възможен варианта да ти липсва номера - няма да е гот обаче
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Ооо, колеги, колеги
Сега се смея, ама на 27-ми декември не ми беше смешно. Абсолютно същата история. Онзи само като видя колата, каза "добре, сега следва една сложна процедура". Завирах се под колата, отвих болта на кората, преместих я и 10 минути търках с тъпата шкурка, за да види онзи номера. Супер забутан е, не е истина.
И е много прав колегата, който по-горе каза - това с номера на двигателя са пълни български глупости - просто думи нямам и аз! В Германия никой не записва номера. Ама в БГ нали имаме акцизи, бюрокрация - не можеш, момче, току тъй да си сменяш двигателя - къв си ти?!
Пълна селяния - не ми дадоха там на място да си завия кората обратно (вече и без това бях до уши в кал и масло
)... Преди няколко дни ходих на един канал, мъчих се, оцапах се - така и не можах да го наместя така, че да го завия обратно. След 2 дни пътувам за Германия и ми се ще да го завия дотогава... лошо ли е с разместен капак да пътувам?

Сега се смея, ама на 27-ми декември не ми беше смешно. Абсолютно същата история. Онзи само като видя колата, каза "добре, сега следва една сложна процедура". Завирах се под колата, отвих болта на кората, преместих я и 10 минути търках с тъпата шкурка, за да види онзи номера. Супер забутан е, не е истина.
И е много прав колегата, който по-горе каза - това с номера на двигателя са пълни български глупости - просто думи нямам и аз! В Германия никой не записва номера. Ама в БГ нали имаме акцизи, бюрокрация - не можеш, момче, току тъй да си сменяш двигателя - къв си ти?!
Пълна селяния - не ми дадоха там на място да си завия кората обратно (вече и без това бях до уши в кал и масло

- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
При мене го нямаше този проблем.Колата вече веднъж беше регистрира във Шумен "без номер" на двигателя и при преригистрацията просто я записаха по същия начин.Не мисля че би било проблем.
двигател
Дано това ти помогне при мен там се намираше номера но беше много блед и си платих като минавах през каналите да се направят че го виждат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210808
13 мнения
• Страница 1 от 1