BMW-на снега
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
то сичко убаво ама кат няяш пари за гуми не карай колата през зимата
щом и KAT са го казали ко да го обсъждаме повече
иначе все си мисля че БМВ на латиница се пише bmW а не bmV

иначе все си мисля че БМВ на латиница се пише bmW а не bmV

_65536_kb_sec_ написа:то сичко убаво ама кат няяш пари за гуми не карай колата през зимата
иначе все си мисля че БМВ на латиница се пише bmW а не bmV![]()
![]()
![]()
Стойчо, те КАТ си нямат и понятие кога и защо трябва да се слагат зимни гуми, така че не ми ги давай за пример. Но си прав, че като му дойде времете си требат зимни гуми. И кой каквото ще да ми говори BMW е спортна кола, а не снегорин. За тия наште пътища Лада Нива му е майката

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
От 2 дена обикаляме цялото село (Марково , на 6-7 км от Пловдив) да търсим улица по която 530хд няма да се качи . Е не намерихме таква по какви ли не баири го качвахме и каде ли не никаде не отказа , а и на повечето места педала беше на заварка
има лед отдолу отгоре е с 15 см сняг някаде , гуметата са чисто нови michelin pilot . За бмв наи важни са гумите. Преди с м3 е30 сме ходили навсякаде 10 години подред и не е имало случаи да не можем да стигнем . Така че бмв + хубави гуми = снегорин

It`s party time !
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
към пича който е пускал темата: съжалявам за оффа ама наистина малко ме дразни как си написал BM V ...айде да си уважаме любата марка автомобили
само BMW!

- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: BMV-на снега
garbac написа:днес си карах баварчето за пръв път на сняг.ГОЛА ВОДА Е .никакви системи за контрол немогат да го вкарат в пътя.На няколко пъти задницата идваше отпред.Разочарован съм.Преди 46-цата карах ауди 3,много по добре стоеше на сняг.
надявам се че това което си написал не е сериозно.чак ме избива на смях като го чета. и все пак ако е на сериозно , звънни ми при следващия сняг да видиш как стои бмв на сняг.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
при потегляне сега като поумекна снега го усещам , че се мъчи иска да гасне заради АСЦ-то ,но съм много доволен през неутъпкан сняг си минава върви без проблем в сега не съм закъсвал досега , тестовете бяха тежки
е36цата ми беше без АСЦ и с отворен диф и с поустарели зимни гуми ,но с грайфер и си буксуваше и я разкопавах
с Е46 няма грижа
,но гумите са от значение 

Е айде сега да не се убеждаваме в нещо, което всички знаем че не е вярно. Аз карам с 4 нови гуми и резултата е плачевен! Не знам как могат да те спасят гумите след като колата легне по корем на снега. Не претендирам да съм голям шофьор, ама като се кача на другата си кола, която е с предно предаване газя като трактор из същия затрупан със сняг паркинг, дето с БМВ-то се молим да минем 5 метра.
Ако само аз съм така кажете да ходя да си оправям колата...
Ако само аз съм така кажете да ходя да си оправям колата...
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Е46 се държи доста добре на сняг. Вчера ми се наложи да мина през една пряспа където преди мен бяха закъсали две астри, и ми гледаха сеира
, но аз си минах спокойно даже после правих маневри в пряспата за да паркирам.Според мен из града е по добре да се кара с изключено АСЦ.
Тва за гумите е верно, ако са хубави няма никакъв проблем, просто тия коли са мислени за нормални европейски пътища, не за България. Тука и с хеликоптер да си пак ще закъсаш някъде.

Тва за гумите е верно, ако са хубави няма никакъв проблем, просто тия коли са мислени за нормални европейски пътища, не за България. Тука и с хеликоптер да си пак ще закъсаш някъде.
Е 46 ца 4х4
jazz написа:някои карал ли е зимата е46 330д четири по четири -мисля следваща ми кола да е такава
Мммммммммммммм е това ще е класааааааааааааа

Иначе сега с Е46 цата 320Д какво да ви кажа не е за мен .Много се сукам

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3