BMW-на снега

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 06 Яну 2008, 1:37

Аз пък съм си айляк :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Яну 2008, 5:20

то сичко убаво ама кат няяш пари за гуми не карай колата през зимата
щом и KAT са го казали ко да го обсъждаме повече
иначе все си мисля че БМВ на латиница се пише bmW а не bmV :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320

Мнение от mi6u » 06 Яну 2008, 20:54

_65536_kb_sec_ написа:то сичко убаво ама кат няяш пари за гуми не карай колата през зимата
щом и KAT са го казали ко да го обсъждаме повече
иначе все си мисля че БМВ на латиница се пише bmW а не bmV :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Стойчо, те КАТ си нямат и понятие кога и защо трябва да се слагат зимни гуми, така че не ми ги давай за пример. Но си прав, че като му дойде времете си требат зимни гуми. И кой каквото ще да ми говори BMW е спортна кола, а не снегорин. За тия наште пътища Лада Нива му е майката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 06 Яну 2008, 22:19

От 2 дена обикаляме цялото село (Марково , на 6-7 км от Пловдив) да търсим улица по която 530хд няма да се качи . Е не намерихме таква по какви ли не баири го качвахме и каде ли не никаде не отказа , а и на повечето места педала беше на заварка :mhihi: има лед отдолу отгоре е с 15 см сняг някаде , гуметата са чисто нови michelin pilot . За бмв наи важни са гумите. Преди с м3 е30 сме ходили навсякаде 10 години подред и не е имало случаи да не можем да стигнем . Така че бмв + хубави гуми = снегорин :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E71 4.0xd
Мечтае да кара: M3 E92

Мнение от Spoika » 06 Яну 2008, 23:29

към пича който е пускал темата: съжалявам за оффа ама наистина малко ме дразни как си написал BM V ...айде да си уважаме любата марка автомобили ;) само BMW!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320

Мнение от mi6u » 07 Яну 2008, 10:13

Предполагам гумите наистина имат огромно значение. Аз съм с някви Фулда дето уж имат грайфер, но незнам дали не са станали на пластмаса вече.

младши ентусиаст
Аватар

Re: BMV-на снега

Мнение от RAFF » 07 Яну 2008, 20:23

garbac написа:днес си карах баварчето за пръв път на сняг.ГОЛА ВОДА Е .никакви системи за контрол немогат да го вкарат в пътя.На няколко пъти задницата идваше отпред. :D Разочарован съм.Преди 46-цата карах ауди 3,много по добре стоеше на сняг.

надявам се че това което си написал не е сериозно.чак ме избива на смях като го чета. и все пак ако е на сериозно , звънни ми при следващия сняг да видиш как стои бмв на сняг.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 07 Яну 2008, 23:02

при потегляне сега като поумекна снега го усещам , че се мъчи иска да гасне заради АСЦ-то ,но съм много доволен през неутъпкан сняг си минава върви без проблем в сега не съм закъсвал досега , тестовете бяха тежки :) е36цата ми беше без АСЦ и с отворен диф и с поустарели зимни гуми ,но с грайфер и си буксуваше и я разкопавах :) с Е46 няма грижа :),но гумите са от значение :!:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E 60

Мнение от garbac » 08 Яну 2008, 15:33

Колеги само изках да видя лоялноста ви към BMW. ;) Наистина баварчето е перфектен автомобил.Досега не съм имал такава стойностна кола.Супер!!!!!А това с аудито си е майтап.Изобщо немогат да се сравняват по никакви показатели.

Потребител
Аватар

Мнение от kalsky » 09 Яну 2008, 15:15

Е айде сега да не се убеждаваме в нещо, което всички знаем че не е вярно. Аз карам с 4 нови гуми и резултата е плачевен! Не знам как могат да те спасят гумите след като колата легне по корем на снега. Не претендирам да съм голям шофьор, ама като се кача на другата си кола, която е с предно предаване газя като трактор из същия затрупан със сняг паркинг, дето с БМВ-то се молим да минем 5 метра.

Ако само аз съм така кажете да ходя да си оправям колата...

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 09 Яну 2008, 15:45

Е46 се държи доста добре на сняг. Вчера ми се наложи да мина през една пряспа където преди мен бяха закъсали две астри, и ми гледаха сеира :lol: , но аз си минах спокойно даже после правих маневри в пряспата за да паркирам.Според мен из града е по добре да се кара с изключено АСЦ.
Тва за гумите е верно, ако са хубави няма никакъв проблем, просто тия коли са мислени за нормални европейски пътища, не за България. Тука и с хеликоптер да си пак ще закъсаш някъде.

кандидат ентусиаст
Аватар

Е 46 ца 4х4

Мнение от kali_2000 » 10 Яну 2008, 12:10

jazz написа:някои карал ли е зимата е46 330д четири по четири -мисля следваща ми кола да е такава :lol:

Мммммммммммммм е това ще е класааааааааааааа :roll: :P :winky: И аз съм за :mhihi: страшноо ще е.
Иначе сега с Е46 цата 320Д какво да ви кажа не е за мен .Много се сукам :twisted: :uups: Крачето не ми се удържа на газта хи хи хи но е невероятна емоцияяяяя.Та и моята следваща ще е 4х4 БМВ :roll:

Предишна

Назад към E46