замръзнала нафта ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
аларма няма дет блокира стартера , или поне не е масова практика
може да имаш и кофти маса на мотора , въртиш ключа и нищо не става . Намира се под турбото точно - една голяма клема замасена в купето
може да имаш и кофти маса на мотора , въртиш ключа и нищо не става . Намира се под турбото точно - една голяма клема замасена в купето
колеги мисля че целия проблем е бил в силата на акомулатора защото стария беше 62ампера - а за този мотор трябва да е 72 амера ч. не съм слагал никакви добавки в нафтата ---- и тази сутрин запалих с новия акомолатор при -17 градоса ---- абе важното е че пали ---че иначе си е ебало мамурката в този студ без колицата ---а и бакшишите дигнаха цените 

всичко е възможно?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ами то тези амперчаси са капацитета - сиреч ако въртиш стартера - по-бързо свършва тока на по-малкия. Тук волтажа, който се поддържа има значение. Нали спомена, че старият също въртял - явно наистина се е случила ептен гадна нафта. Чудя се кога ще почнат проверки и ще им налагат глоби на тия тапаци ОМВ и Лук и останалите са същите.
Старият акумулатор - ако запалиш с кабели и покараш няма ли да се оправи. Аз имах проблем с паленето и на 6-7 пъти го свършвах. После запалих с кабел, покарах и съм ок уж. А не съм го сменял.

Старият акумулатор - ако запалиш с кабели и покараш няма ли да се оправи. Аз имах проблем с паленето и на 6-7 пъти го свършвах. После запалих с кабел, покарах и съм ок уж. А не съм го сменял.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
И на мен преди няколко дена ми замръзна ОМВ Алпин дизела,та за да я запаля се наложи да изсипа бая топла вода в/у двигателя.После каране,за да се изпари водата и проблема е решен.И сега повече никога на ОМВ Младост 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Vasseca написа:И на мен преди няколко дена ми замръзна ОМВ Алпин дизела,та за да я запаля се наложи да изсипа бая топла вода в/у двигателя.После каране,за да се изпари водата и проблема е решен.И сега повече никога на ОМВ Младост
Ма тя нафтата замръзва по трасето до мотора, не вътре в мотора...
Vasseca написа:И на мен преди няколко дена ми замръзна ОМВ Алпин дизела,та за да я запаля се наложи да изсипа бая топла вода в/у двигателя.После каране,за да се изпари водата и проблема е решен.И сега повече никога на ОМВ Младост
Не можеш ли да ги съдиш тея? Не носят ли някаква наказателно отговорност, ако ти скапат колата?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2