Блъснах си колата :(((
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
grnka написа:730д мани го тоя тдс
И аз предпочитам 730д ама трябва да се плаща акциз. С чип ТДС мотора ще стане като 730ката

А между другото си продадох колата днес така както е ударена. За 6000лв я дадох набързо. Неска 3ма човека идваха още малко ша се збият

Хех аз кво да кажа:) Такмо си купих мойта баварка.. Преди карах рено лагуна .. Та взимам аз баварката имам книжка от 6-7 години и никога дори не сам закачал някаде Реното.Тръгвам да изпреварвам един кран (платното за движение в мойта посока беше две ленти..) той кара в дясна лента аз го изпреварвам в лява лента която е пак в моето си платно. Човека реши да прави ляв завой от дясна лента и вообще не ме видя
двете врати накино.1500 лв ремонт 

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
ivailovv написа:Хех аз кво да кажа:) Такмо си купих мойта баварка.. Преди карах рено лагуна .. Та взимам аз баварката имам книжка от 6-7 години и никога дори не сам закачал някаде Реното.Тръгвам да изпреварвам един кран (платното за движение в мойта посока беше две ленти..) той кара в дясна лента аз го изпреварвам в лява лента която е пак в моето си платно. Човека реши да прави ляв завой от дясна лента и вообще не ме видядвете врати накино.1500 лв ремонт
Наистина гадно . Дано да е имала каско баварката. Аз вече си научих урока винаги с каско

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2