Не ми връща мигачите

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Не ми връща мигачите

Мнение от kriso85 » 01 Дек 2007, 14:56

Значи от вчера не ми се изключват сами мигачите като изправя след завой. Много странно щото нито съм ровичкал по волана , нищо не съм правил. :roll: Някой да има идея защо е така :help:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Не ми връща мигачите

Мнение от aleks_al » 01 Дек 2007, 19:58

kriso85 написа:Значи от вчера не ми се изключват сами мигачите като изправя след завой. Много странно щото нито съм ровичкал по волана , нищо не съм правил. :roll: Някой да има идея защо е така :help:

..откъде си взел колата и сигурен ли си, че аербега на волана не се е отварял, колега?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 01 Дек 2007, 20:09

Колата я имам вече 4 месеца и мигачите се връщаха до вчера ;) Лампата за еърбега си изгасва - тоест не би трябвало да има грешка по системата. Волана няма следи от отваряне на еър-бега :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleks_al » 02 Дек 2007, 19:22

kriso85 написа:Колата я имам вече 4 месеца и мигачите се връщаха до вчера ;) Лампата за еърбега си изгасва - тоест не би трябвало да има грешка по системата. Волана няма следи от отваряне на еър-бега :confused:

..в такъв случай най-логично е да се е строшил единия от палците на пакета за мигачите, които изключват лостчето при връщане на волана..намирисва на нов пакет, но все пак ще трябва да се отвори и да се види на място...успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 02 Дек 2007, 19:27

Колега , би ли ми дал малко повече инфо за тоя пакет - къде се намира и как точно действа, че си нямам ни най-малка представа :help:
Мерси предварително
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleks_al » 05 Дек 2007, 0:05

kriso85 написа:Колега , би ли ми дал малко повече инфо за тоя пакет - къде се намира и как точно действа, че си нямам ни най-малка представа :help:
Мерси предварително

На Е46 не съм имал проблем с волана, но имах такъв с едно SLK и затова те питах дали се е отваряла възглавницата! Иначе под 'пакет' на мигачите се разбира лостчето заедно с комутаторното тяло, което се намира зад волана м/у двете облицовачни кори. За да стигнеш до него трябва да се свали аербега и воланното колело, което не е особено трудна операция, но си има 'чалъми', а и се налага да се действа внимателно, защото свалянето на въздушната възглавница, ако не си откачил акумулатора, може да доведе до грешка в компа на колата! Затова моят съвет е да се довериш на някой, който е чат с тази операция или да потърсиш ръководство за Е46, където е описано как точно става. Аз имам такова свалено от нета, но е на руски..ако ще ти свърши работа остави ми e-mail и ще ти го пратя. Ако си от София, през почивните дни може да я докараш до Овча Купел и да се опитаме да свършим работа на място:) Успех и не му се кахъри, това са дреболии :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 11 Дек 2007, 12:59

Някак си се оправи само :shock: Вече си се връщат мигачите :D
Изображение

Назад към E46