Въпрос за навигация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за навигация
Значи на моята Е46-а както и на повечето,касетофона се намира на таблото под него е климатроника и под него има един джоб.Видях на 2-3 БМВ-та,че климатроника е на мястото на джоба,и така там където е касетофона се оформя двойно по-голямо място и може да се инсталира 7 инчов екран.което доста ми допада.Въпроса ми е може ли да си го преместя тоя климатроник,правил ли го е някой или ако знаете пишете.ще се опитам да сложа и снимка за да видите как искам да е.
Въпрос за навигация
Ако може някой да каже и колко пари ще струва да се преработи колата и къде трябва да се отиде,за да ми монтират навигацията и да заработи?
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Ами аз мисля че 2000лв. Поне ти трябват като някои от нещата ще са втора ръка
Трябва ти монитор, DVD, ТВ тунер, нови кабели и т.н.
Все още няма карта за България имай го в предвид
ако много ти трябва навигация аз ти препоръчвам покет ПЦ

Въпрос за навигация
ForzaBMW написа:Ами аз мисля че 2000лв. Поне ти трябват като някои от нещата ще са втора ръка
Благодаря за инфото.

за мен е по-важно дали ще мога да си преместя климатроника по-долу.защото искам да сменя касетофона,а за да не слагам от онези ДВД-та които са с моторизиран панел,има и такива които са само екран със сензорен дисплей,и ще е вградено във таблото и няма да се вижда грозно.защото с тоя касетофон,доста варианти сам виждал за смяна ама никои не ми харесва.един колега даже си беше монтирал ЦД-то на джоба до волана,под него вляво,и от там го управлява за да не се загуби красотата на таблото ама на мен лично не ми харесва тоя вариант.
предполагам няма да е проблем да преместиш климатроника долу, най много да ти се наложа да поръчаш някоя пластмаса отстрани да затвори нещата.
По-важното е дали ще може да сместиш това устройство което ще купиш горе на мястото на сд-то и климатроника и как ще го уплътниш отстрани така, че да не е грозно. Освен това дъбочината също е от значение т.е. трябва да предвидиш и това
По-важното е дали ще може да сместиш това устройство което ще купиш горе на мястото на сд-то и климатроника и как ще го уплътниш отстрани така, че да не е грозно. Освен това дъбочината също е от значение т.е. трябва да предвидиш и това
те се продават пластмасите.и само CD да сложа горе,пак е нужна пластмаса за уплатнение-50 лв.а за този дисплей пише че е точно за толкова 2 DIN отвора,тоест колкото за 2 CD-та.абе ще стане и ще е доста добре.поне за мен мисля че няма да загрозни таблото.щото колата я взех преди месец и сега сам с касетофон и с една джаджа с памет която предава радио сигнал-голям ташак.ще гледам да го направя така.мерси все пак.
не съм казал че не се продават пластмасите. Ако сложиш оригинално СД не е нужно нищо за уплътнение. Ако слагаш нормално, тогава ще ти трябва една лайсна/неоригинална/
а за климатроника долу - по БМВ номер има всичко
пиши какво е станало все пак, ще е интересно да разбера. Преди време и аз имах такава идея. Сега съм с оригинално СД, DICE и 20GB IPod и за момента това ми е достатъчно.
Зад СД-то/касетофона има достатъчно място навътре , но зад климатроника е доста тясно, така че хубаво огледай нещата
а за климатроника долу - по БМВ номер има всичко
пиши какво е станало все пак, ще е интересно да разбера. Преди време и аз имах такава идея. Сега съм с оригинално СД, DICE и 20GB IPod и за момента това ми е достатъчно.
Зад СД-то/касетофона има достатъчно място навътре , но зад климатроника е доста тясно, така че хубаво огледай нещата
ми то и аз не сам разпитвал из магазините какво ще ми отговорят,засега ми е само идеа и най-вероятно ако я осаществя ще е другото лято.че за в момента не ми се дават пари за други работи.ми то как работи оригиналното ЦД с ипод?и аз по принцип искам да имам силна музика и си мисля като сменя касетофона каквото и да сложа да бъде с усилвател,нови тонколони по-мощни и т.н...
- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
Значе купува се пластмасата която обхваща лоста за скоростите и влиза в таблото. тя е 120 лв. оригинална по BMW и управлението на климатроника слиза на мястото на малката жабка. Аз сам си го сменял но ми доиде комплект с кабелите за навигацията от ebay.
Еи тази пластмаса на снимката ти трябва за това което искаш да направиш. ще ти пратя снимката на лично защото незнам как да е пусна в темата. Ако можеш е пусни ти за да може и другите да е видят.
Еи тази пластмаса на снимката ти трябва за това което искаш да направиш. ще ти пратя снимката на лично защото незнам как да е пусна в темата. Ако можеш е пусни ти за да може и другите да е видят.
доколкото видях ти си взел пепелника и мястото над него е с дупка,тоест няма джоб.това е хубаво.ами климатроника като се мести стига ли мястото да се сложи отдолу,мисалта ми е прави ли се нещо допълнително,някой спомена че трябва кабели да се удължават.и горе за навигацията явно стига мястото щом си е сложил.не е малко така ли?
- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
JOVANI написа:от къде да си намеря тази пластмаса за да преместя климатроника???
80лв. поръчваш си е оригинална по BMW
15 мнения
• Страница 1 от 1