Борд компютър/разход
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
Борд компютър/разход
320d '00 136. като стана въпрос за борда , някой знае ли точно как точно борда изчислява средния разход, защото на извън градско е точен(проверих го с пълнене на резервоара), но на градско изключително много ми качва разхода на борда докато стоя на място, а до колкото знам на място гори 0.5л/ч. Споделете!!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Борд компютър/разход
Jenerala написа:320d '00 136. като стана въпрос за борда , някой знае ли точно как точно борда изчислява средния разход, защото на извън градско е точен(проверих го с пълнене на резервоара), но на градско изключително много ми качва разхода на борда докато стоя на място, а до колкото знам на място гори 0.5л/ч. Споделете!!!
това е така, защото седиш на едно място па то го смята по изминалите км ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
От 3 месеца съм с тази кола но едва тази седмица я засякох с пълен резервоар и ми даде 5.7л/100 (толкова показваше и на борда)-извънградско(Пловдив-Поморие и обратно). Сега съм я напълнил и съм минал 150км.-градско и след малко отивам да донапълня да видим какво ще покаже(на борда пише 7.3)
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
Да ама то един път като го навири после бая каране иска за да го компенсира. Това значи ли че на градско разхода на борда не е верен. 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
7 мнения
• Страница 1 от 1