Мишелин с/у Гудиър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- neverended
- кандидат ентусиаст
-
Няма ли да стане много висока колата и да е некво грозно или неестествено в стойката на самата кола?А пък не ми се вярва да е чак толкова голяма разликата в спирачния път м/у гума с ширина 225 и 205
Със сигурност има разлика ама сигурно е няква супер минимална!

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
neverended написа:Няма ли да стане много висока колата и да е некво грозно или неестествено в стойката на самата кола?А пък не ми се вярва да е чак толкова голяма разликата в спирачния път м/у гума с ширина 225 и 205![]()
2та размера са еднакво високи - 634 срещу 637 милиметра...

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Между двете избирам Гудиара. И моите впечатления, както каза колегата V-max са, че лежат повече на стара слава. Ако искаш най-доброто, вземи си Дънлоп.
П.П. shefa, случайно да ти се намират някакви снимки на колата с 15-ки
Аз мисля да слагам такива зимни, но не знам дали няма да изглежда "смешно" в калниците 
П.П. shefa, случайно да ти се намират някакви снимки на колата с 15-ки

Realize..
Real eyes..
Real lies..
бриджстон
преди бях с гудиар но нещо не ми харесаха едната гума даде някъв дефект от дупка май беше
сега съм с бриджстон сега си взех последния модел `17 за 1300 лв заслужава си
сега съм с бриджстон сега си взех последния модел `17 за 1300 лв заслужава си
Само четири пъти немският автомобилен клуб е поставил най-високата оценка, Continental, Dunlop и Michelin са на стълбичката на победителите.
Ето и сравнителната таблица с оценките, като трябва да се има предвид, че колкото е по-ниско числото, толкова по-висока е оценката. http://news.automedia.bg/read/2717.html
Ето и сравнителната таблица с оценките, като трябва да се има предвид, че колкото е по-ниско числото, толкова по-висока е оценката. http://news.automedia.bg/read/2717.html
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Определено за Мишелин Алпин 3 съм!
Е46-цата ми дойде с такива от Германия покарах и останах доволен.Преди 2 седмици се прибрах до Хасково и обух А4-ката на майка ми с чисто новички такива (195/65/15) - 175лв. бройката.После я карах и нея адски доволен съм.
То как няма да съм, при положение, че това е чисто нова гума с ДОТ **07
))
Е46-цата ми дойде с такива от Германия покарах и останах доволен.Преди 2 седмици се прибрах до Хасково и обух А4-ката на майка ми с чисто новички такива (195/65/15) - 175лв. бройката.После я карах и нея адски доволен съм.
То как няма да съм, при положение, че това е чисто нова гума с ДОТ **07

- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
Аз съм с Алпин-ки на служебната кола, нямам опит с ултра грип и не мога да направя сравнение, но ще споделя какво мисля за Мишелин Алпин, за да го имат предвид тези, които се насочат към този модел. Тези гуми наистина возят меко, много добре се държат върху сняг или на сухо, но като падне дъжд става страшно! А преминаването през локви при скорост над 50km/h е някакъв ужас за мен, имам чувството че колата се хлъзга по повърхността на локвата и изобщо не достига до асфалта, т.е. много податлива е на аквапланинг. Като цяло мога да кажа, че това са най-добрите зимни гуми, които някога съм ползвал, но са само за наистина зимни условия (т.е. студ и сняг). Като завали карам личната кола, там съм с летни Бриджстоун Потенца.
Това кой модел е точно , дето се подава на аквапланинг? Има Michelin Alpin 1/2/3 , има Michelin Pilot Alpin 3. А има и Michelin Primacy Pilot Alpin 3. Има разлики - може да се окажат доста различни. При ADAC дети постна линка колегата става дума за Primacy модела, НЕ за Michelin Alpin или Pilot Alpin.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2