погряващи свещи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
имам един голф 3 който по едно време ми палеше сигурно след 10-15 завъртане на ключа и колата си работеше:гасиш-палиш.обаче стоеше ли 30 мин и пак сащият проблем,така 3-4 дена и на сервиз,оказа се че някаде отдолу по купето минава тръбичка за нафтата,скъсала се и това беше проблема,незнам как я палех колата и вървеше а след това не
на друг приятел на БМВ му угасна насред пътя и не палеше.беше изгорял бушон за помпата.както ми обесни.значи и при теб ще е помпа най-вероятно.ти си провери къде точно е проблема

Не вярвам да е блокировка, по-скоро огледай за някакви течове - сложи нещо под колата и огледай на сутинта. Може да ти влиза въздух от някое маркуче и да изтича и нафта. Мирише ли край мотора. Ако е малък теча - не знам дали няма да остане в кората каквото изтече. Може да видиш и на диагностика дали ще излезе нещо. Подгряващите свещи трябва също да се проверят за всеки случай. И да не би кофти нафта нещо да се е паднала.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
огледай дюзите по точно тази "умната" доста често се случва да протече, а следователно като угасиш двигателя от там засмуква въздух
8 мнения
• Страница 1 от 1