първа скорост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
първа скорост
колеги понякога първа скорост ми влиза трудно... също така се оплакват доста хора с е46 320д от този проблем някои има ли представа на какво се далжи това
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
и при мен е така докато не загрее колата и на е36 го имах този проблем може би от вискозитета на маслото е при по ниски температури си е по гъсто ...да ме доплълнят колегите ,
ако греша

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
кутията е много хубава и прецизна ,включва си и при -15 като хората с правилното масло и ако няма износени синхронизатори
- BLACKSHARK
- Потребител
-
ц
на вас трудно н амен пак ми е много лесно даже се дразниа супер лек ми е скоростниа лост и се движи прекалено лестно незнам далиима проблем
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
- BLACKSHARK
- Потребител
-
б
със скоростите да..ама аз имам друг проблем карам по леко зада мога д аизбягвам дупки и там дет са слагали кпаци за канализациа и водопровод... много тъпо са го направили караш по нов булевард асвалта стакло и там кадето са тези капаци за шахтите има сигурно 2 сантиметра ръб се едно си влизаш в дупка а аз съм с много твирдо окачване и имам чуството че ше си останан место
Re: б
BLACKSHARK написа:със скоростите да..ама аз имам друг проблем карам по леко зада мога д аизбягвам дупки и там дет са слагали кпаци за канализациа и водопровод... много тъпо са го направили караш по нов булевард асвалта стакло и там кадето са тези капаци за шахтите има сигурно 2 сантиметра ръб се едно си влизаш в дупка а аз съм с много твирдо окачване и имам чуството че ше си останан место
И аз съм така. Няма да се плашиш

- BLACKSHARK
- Потребител
-
б
аз съм с 17/225/45.. и с червени пружини даже и там кадето е карпен асвалта намалявам..мисля да сменявам пружините или вчера се обаждах в дару кар продават фланци слагат се над амортесъорите и вдигат колата с 20 мм отъ пред
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
И моята кола е със спотно окачване. 4те пружини са червени и е на 5см височина от земята, направо си е преживяване да караш с такова окачване по нашите пътища, а летните гуми са ми с размер 225/45/17, но за зимата сложих 195/65/15. Разликата във возенето е огромна, стана по меко и конфортно.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
карел написа:И моята кола е със спотно окачване. 4те пружини са червени и е на 5см височина от земята, направо си е преживяване да караш с такова окачване по нашите пътища, а летните гуми са ми с размер 225/45/17, но за зимата сложих 195/65/15. Разликата във возенето е огромна, стана по меко и конфортно.
извинявам се за офтопика, но снимките в галерията на колата ти с 15-ки ли е? (говоря за металните джанти)

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- BLACKSHARK
- Потребител
-
г
и аз мисля да правя така за зимата ..ама нестава ли по ниска колата какви гуми сложи тоцнокарел написа:И моята кола е със спотно окачване. 4те пружини са червени и е на 5см височина от земята, направо си е преживяване да караш с такова окачване по нашите пътища, а летните гуми са ми с размер 225/45/17, но за зимата сложих 195/65/15. Разликата във возенето е огромна, стана по меко и конфортно.
14 мнения
• Страница 1 от 1