Внимание: KN спортен филтър + турбо
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Внимание: KN спортен филтър + турбо
Наскоро ми изгърмя турбината та реших да споделя малко опит. Ако имате или слагате спортен филтър в никъкав случай не махайте "кожуха" (обвивката) на оригиналния филтър. Аз като слагах спортния филтър го сложих както си е, и камъче ми е минало през него та е намляло турбината и стружките в интеркулера. Абе голяма беля. Та сега смених турбината и купих оригинален филтър, свалих му обвивката и я сложих на спортния. Явно тия в бмв са имали нещо впредвид с тази обвивка. Ама тиа от KN защо не я продават към филтъра не знам.
палим, гасим и газим ...
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
не помня кога, но бях писал в една тема за кичето от стария филтър което се слага на спортния. тогава колега май точно ти каза че е глупост и няма смисъл...
не мога да разбера обаче как камъче ще мине през филтъра?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
kronos написа:не помня кога, но бях писал в една тема за кичето от стария филтър което се слага на спортния. тогава колега май точно ти каза че е глупост и няма смисъл...
То през некои "спортни" филтри минават дори и врабчета

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ташака настрана , и аз не вярвам филтъра да пропусне чак камъче .... ако е здрав на 100% няма как да стане
5 мнения
• Страница 1 от 1