въпрос за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за е46
Добар ден искам да попитам решил съм да купувам е46 320D въпроса е доколкото знам вси4ки дизели е46 са команрейл или се баркам щото съм въръл противник на схеми като TDI TDS и тн.
И още един въпрос каде мога да сложа ксенон и angel eyes като говорим за сервиз а не "направи си сам"
И още един въпрос каде мога да сложа ксенон и angel eyes като говорим за сервиз а не "направи си сам"
ре
Абе знаех че нещо не е както трябва и се усъмних в една обява защото човека е писал че е сменявал филтър на турбото пук помпа дюза да има турбо незнам ама спецялисти с има с лопата да ги ринеш...
Значи да търся след 2001 150к.с.
А да пидам кои е по добрия варянт помпа дъза или комън рейл.
Доколкото знам разликата е че на едната схема всеки цилиндър има дюза с помпа за впръскване а другия варянт е една помпа за 4-те(6-те) цилиндъра на една релса,та кои е по добрия варянт.
Да уточня,аз не търся мощност толкова колкото надеждност
Значи да търся след 2001 150к.с.
А да пидам кои е по добрия варянт помпа дъза или комън рейл.
Доколкото знам разликата е че на едната схема всеки цилиндър има дюза с помпа за впръскване а другия варянт е една помпа за 4-те(6-те) цилиндъра на една релса,та кои е по добрия варянт.
Да уточня,аз не търся мощност толкова колкото надеждност
ре
да колата е супер аз напоследък ходя като облъчен и само това ми е ев главата ама се замослям като дойде момент за сервиз.
а като гледам тая кола има доста неща като консумативи то само филтрите не мога да запомня
а като гледам тая кола има доста неща като консумативи то само филтрите не мога да запомня

Re: въпрос за е46
Български незнае ,БМВ му се кара , пари за части няма .gigaset написа:Добар ден искам да попитам решил съм да купувам е46 320D въпроса е доколкото знам вси4ки дизели е46 са команрейл или се баркам щото съм въръл противник на схеми като TDI TDS и тн.

Re: ре
gigaset написа:Абе знаех че нещо не е както трябва и се усъмних в една обява защото човека е писал че е сменявал филтър на турбото пук помпа дюза да има турбо незнам ама спецялисти с има с лопата да ги ринеш...
Покажи ми една е46 без турбо и ,че те цунем

п.с.говориме от завода
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: ре
BMDrago написа:gigaset написа:Абе знаех че нещо не е както трябва и се усъмних в една обява защото човека е писал че е сменявал филтър на турбото пук помпа дюза да има турбо незнам ама спецялисти с има с лопата да ги ринеш...
Покажи ми една е46 без турбо и ,че те цунем![]()
![]()
п.с.говориме от завода
Mойта нема

ПП : нещем да ме цунеш

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

11 мнения
• Страница 1 от 1