Имам нова кукличка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Имам нова кукличка
Да се похваля от 6 дни съм с нова сива Баварка 320Д туринг (комби) 2001година с 17-ки джанти, ксенон и другите стандартни неща по нея.
И сега идва ред на въпросчетата:
Вчера смених Дисковете (Брембо спорт - вентилирани и надупчени, доста добре изглежда) смених и накладките със спортни както и датчика за износване на накладките. Проблема обаче е че на таблото продължава да ми свети знака за накладки. От сервиза ми казаха да отида в понеделник да ми я качат на комп ( че малоумниците и без това не ми нулираха маслото като сго сменяха редом с всичките неща дет трябваше да се сменят) и щели да я погледнат и другата глупост която ми казаха е че можело само да си изгасне като покарам - какво мислите вие?
Дригия въпрос ми е има ли някой номерацията на бушоните с превод на БГ, защото с тоя немски не се разбирам, а ония ден нещо реших да ги преглеждам и сега не ми светят халогените както не ми светят и насочените светлини вътре в купето (дето ги водят за четене), лампата в багажника и двете лампички на най задните колонки където са чак при вратата на багажника.
Е за сега е това и се надявам да нямам повече въпроси
)))[/i]
И сега идва ред на въпросчетата:
Вчера смених Дисковете (Брембо спорт - вентилирани и надупчени, доста добре изглежда) смених и накладките със спортни както и датчика за износване на накладките. Проблема обаче е че на таблото продължава да ми свети знака за накладки. От сервиза ми казаха да отида в понеделник да ми я качат на комп ( че малоумниците и без това не ми нулираха маслото като сго сменяха редом с всичките неща дет трябваше да се сменят) и щели да я погледнат и другата глупост която ми казаха е че можело само да си изгасне като покарам - какво мислите вие?
Дригия въпрос ми е има ли някой номерацията на бушоните с превод на БГ, защото с тоя немски не се разбирам, а ония ден нещо реших да ги преглеждам и сега не ми светят халогените както не ми светят и насочените светлини вътре в купето (дето ги водят за четене), лампата в багажника и двете лампички на най задните колонки където са чак при вратата на багажника.
Е за сега е това и се надявам да нямам повече въпроси

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
когато аз си сменях накладките, нямах проблеми със индикатора на таблото.. макар и да са ми казали че трябва да покарам малко за да се нагласи електрониката
- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
След като смениш накладките и датчика , правиш следното.
Даваш на контакт и чакаш около 30 секунди,докато компа направи проверка на всички сензори...в последствие вижда че този вече е ок и лампата изгасва.
Даваш на контакт и чакаш около 30 секунди,докато компа направи проверка на всички сензори...в последствие вижда че този вече е ок и лампата изгасва.
- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
© написа:Предполагам знаеш че датчиците са два, може да е от този на задната дясна гума. Би трябвало да изгасне веднага. В това отношение нищо не се е променило от Е36, освен че дачтика е с доста по-дълъг кабел
Датчиците са 2 - един за предните колела(шофьорската страна) и един за
задните!
9 мнения
• Страница 1 от 1