Проблем с запалването на БМВ 320Д 2003
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с запалването на БМВ 320Д 2003
Здравейте. От скоро имам БМВ 320 Д . Имам проблем с паленето. В смисъл одеве си паркирах колата пред нас без опроблем. Качвам се след това опитвам се да запаля и нищо. Нито се чува да се опитва да варти стартера. Имам ток с нов акомулатор съм. Пробвах да откача клемата на акомулатора не става същото. Дайте някъква идея. Или да е карам на сервиз. Което вероятно ще е в понеделник и два дена съм без кола.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Объркал си малко раздела, по твоя въпрос освен нещо чипа да ебава ако имаш друг ключ пробвай с него и тогава ходи по "майстори"
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ако гаснат всички лампи (най-вече тази на ИСПито в средата) всичко по електрониката ти е наред и компа е готов да запали
Остават 2 варианта за които се сещам - блокирал стартер или липса на маса . Ако е второто може докато пробваш да въртиш да премигват лампите за маслото и акумулатора (алтернатора). Основната маса се намира зад компресора на климатика, до турбото. За стартера знаеш предполагам какво се прави -> демонтаж, ремонт и пак обратно за проба . Той пада сравнително лесно, хванат е на ск кутияс 2-3 големи болта , но си трябва подемник на 100%
дано си го оправил вече

дано си го оправил вече

5 мнения
• Страница 1 от 1