Кой с каква нафта кара ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Тировете !!

Да Ви информирам само за нафтата, която си купувате от тираджиите .
Аз имам няколко камиона за международен транспорт - дори и в най-новите скании слагаме по 4 , а понякога по 5 различни добавки в резервоарите - това са специфични лубрикантни състави - dynotabi- октан бустери и всекаккви други такива ---

Така, че по - добре се замислете колко много пари ще хвърлите за ремонта на своя автомобил - и дали тези които сте спестили от по-евтиното гориво закупено на черно от тези мизерници шофьорите ще Ви бъдат достатъчни за да покриете тези след това големи разходи-- с които съм сигурен, че ще бъде най-добре да си купите направо нов автомобил.

Re: Тировете !!
FERINOS написа::idea:
Да Ви информирам само за нафтата, която си купувате от тираджиите .
Аз имам няколко камиона за международен транспорт - дори и в най-новите скании слагаме по 4 , а понякога по 5 различни добавки в резервоарите - това са специфични лубрикантни състави - dynotabi- октан бустери и всекаккви други такива ---Но приятели, да Ви кажа това са си строго пределени добавкии химични съединения, предназначени за съсвсем друг вид и тип двигатели от тези на БМВ .
Така, че по - добре се замислете колко много пари ще хвърлите за ремонта на своя автомобил - и дали тези които сте спестили от по-евтиното гориво закупено на черно от тези мизерници шофьорите ще Ви бъдат достатъчни за да покриете тези след това големи разходи-- с които съм сигурен, че ще бъде най-добре да си купите направо нов автомобил.
Важното е да се спестят 20 лева, после реват за горивни помпи и турбини

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
колега какво целиш с тоя пост .. да спрем да си купуваме от шоферите ти ли
за по сигурно утре ще попитам тоя ония и ние имаме познати тираджии и ние сме хора да не звъня сега и ако е така ще го споделя ако не сори за опита да ни спреш но ние сме на всеки километър и ще продължаваме да ти бъркаме в джоба колко и да ти е неприятно
а иначе не става въпрос за 20 лв щото ако сметна колко съм карал до ся за 2-3 години ще са 20 с няколко нули отзад .. после колата на Горубляне нов внос зимам си нова и си свиркам на чурката

за по сигурно утре ще попитам тоя ония и ние имаме познати тираджии и ние сме хора да не звъня сега и ако е така ще го споделя ако не сори за опита да ни спреш но ние сме на всеки километър и ще продължаваме да ти бъркаме в джоба колко и да ти е неприятно

а иначе не става въпрос за 20 лв щото ако сметна колко съм карал до ся за 2-3 години ще са 20 с няколко нули отзад .. после колата на Горубляне нов внос зимам си нова и си свиркам на чурката

селската психика си си е селска колата му да харчи 2 на 100 пак ще ходи да точи нафта от тира - цървула си е цървул -не бмв да кара ами -бентли му даи и ще го видиш с тубетата да претичва зад тира -тук не става дума за икономия на пари -и аз обичам да си правя сметка на парите но да караш кола която е достатъчно икономична и да сипваш от некви типове които рано или късно ще ти набутат дърво е направо смешно - това се вика -ефтин келипирлък- наи характерната черта на забогателия селянин .
но наи интересното е че това за него е нещо нормално- да претендираш за благосъстояние и ниво в обществото- като караш скъпа марка кола ,а мисленето ти е като на галоша кадето няма една стотинка и се чуди каде да купи по ефтино сирене за да се наяде е това няма лек 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
jazz написа:селската психика си си е селска колата му да харчи 2 на 100 пак ще ходи да точи нафта от тира - цървула си е цървул -не бмв да кара ами -бентли му даи и ще го видиш с тубетата да претичва зад тира -тук не става дума за икономия на пари -и аз обичам да си правя сметка на парите но да караш кола която е достатъчно икономична и да сипваш от некви типове които рано или късно ще ти набутат дърво е направо смешно - това се вика -ефтин келипирлък- наи характерната черта на забогателия селянин .![]()
![]()
но наи интересното е че това за него е нещо нормално- да претендираш за благосъстояние и ниво в обществото- като караш скъпа марка кола ,а мисленето ти е като на галоша кадето няма една стотинка и се чуди каде да купи по ефтино сирене за да се наяде е това няма лек
са треаше да се засегна или какво

и ти ли си некои шеф с тирове .. е сори и теб ше продължават да те крадът

само нещо не ми се връзва .. гледам тресе те гъзарията ама с тая печка за на къде ? поне да си беше зел некои ШШШЕстак и да джиткаш на бенз и да се биеш в гърдите о богати ми гражданино

или можеби си от другите дет си плащат като попове на бензиностанциите и завиждаш че караме евтинджос (мога да ти продам малко нафта ако толко искаш па да спреш да ни гледаш у паницата )? нали не завиждаш или се бъркам .. това е другата черта на нямащия гражданин които иска да е като заможния селянин но няма как просто

пък аз ще продължавам да си карам вече 3та година с такава ГАДНА нафта а ти ходи на ОМВ и си пази касовите бележки и после на Екото може да ги показваш на всички и да се хвалиш как даваш по 2 лв за нафта ... само че ти казах малко по нагоре с ШШШЕстак на Бенз ше си по актуален

п.п. само не разбрах що вие гражданите виете толко и ше си праите стачки щот ви било скъпо с надежда да стане горивото 20 стинки можеби ? ... ние пък на село ше си гепим от вас и ще ви гледаме сайра

и само да питам от кога БМВ стана скъпа марка кола ... или поне тея дет има по форума ... не знаех че притежавам толко скъпа кола добре че ми светна очите значи от утре сам от големите бизнесмени

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
© написа:всичко хубаво, само това, че нафтата наистина е крадена не ми харесва
ти му плащаш заплата, а той краде от теб...
много неща в БГ не ми харесват но какво може да се направи .. отговора го знаеш сам нали

ако зареждам на ОМВ да не би да променя нещо ?
по скоро вместо да доида 2 пъти на ЕКото да киселея няма да доида нито 1 път

аз не я крада така че ко ме бърка освен че за същите пари карам доста повече а особено ако си джиткаш насам натам за кеф и мама и тате не ти давам парички си правиш сметката
така че тея по горе бизнесмените да не ми драскат по форума и да ръсят акъл ами да си контролират работниците ...мо истината е че винаги ще се намира 2 ръка а истината по някога боли

- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания

току що даже хвърлих едно око на личната галерия на македончето

евала

предполагам че постоянно я кара с балончетата

явно от нафтата е спестил за да може да си ги купи

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
кфо викате кво викате ... тея дни бая пъти ми се наложи да ида до големото (С)ело и видех сутринта в 8 и вечер в 6-7 много навалици много коли много граждани много (Селяни)офянци ... странно на къде се запътили ... можеби към близкото село от където са
та така де средата е важна мноо селяни мноо чудо мноо кухи кратуни .. не мерси тея неща са заразни
да не дам пример с един ваш съселянин къде му отворих очите пак и накрая си краднал и не си платил явно толко си ви е манталитета там иначе е големиО бизнесмен
та така с гражданите и бизнесмените по софето

та така де средата е важна мноо селяни мноо чудо мноо кухи кратуни .. не мерси тея неща са заразни

да не дам пример с един ваш съселянин къде му отворих очите пак и накрая си краднал и не си платил явно толко си ви е манталитета там иначе е големиО бизнесмен

та така с гражданите и бизнесмените по софето

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3