Блейз??? Става или не?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- iavoruzunov
- Потребител
-
Блейз??? Става или не?
Колеги, днес посетих този сервиз, чиято дестинация, и да нямаш повреда по автомобила докато стигнеш до него със сигурност ще ти трябва смяна на някое друго тампонче... Но както и да е... Бях очарован от начина по който бях посрешнат и любезния тон с който бях отпратен, защото нямат възможност да поемат "червената ми стрела" сега.
Без шега, момчето което ме посрешна беше много учтиво и благоразположено. Увери ме, че може да ми предложи пълно обслужване на автомобила без тенекия и боя, че автосервиза притежава необходимата апаратура и кадрова база и "литература" :-))) /това ме притесни малко/.
Имате ли наблюдения, дали това са празни приказки, или наистина разбират от БМВ? Цените добри ли са? Мошеници ли са? Има ли регистрирани подмяни на части.
П.с.1 Съжалявам ако има подобна тема във форума, но с търсачката не успях да намеря нищо за тях.
П.с.2 Става дума за стандартна диагностика, смяна тампончета, накладки и т.н. без нещо специфично.
Без шега, момчето което ме посрешна беше много учтиво и благоразположено. Увери ме, че може да ми предложи пълно обслужване на автомобила без тенекия и боя, че автосервиза притежава необходимата апаратура и кадрова база и "литература" :-))) /това ме притесни малко/.
Имате ли наблюдения, дали това са празни приказки, или наистина разбират от БМВ? Цените добри ли са? Мошеници ли са? Има ли регистрирани подмяни на части.
П.с.1 Съжалявам ако има подобна тема във форума, но с търсачката не успях да намеря нищо за тях.
П.с.2 Става дума за стандартна диагностика, смяна тампончета, накладки и т.н. без нещо специфично.
BMW rulez
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
който търси намира:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23136&highlight=%EB%E5%E9%E7
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23136&highlight=%EB%E5%E9%E7
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
В България има една голяма идиотщина - не винаги скъпото е хубаво
и в Блейс е точно така
лично аз съм ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАН от тях
цените - високи
качеството-уникално лошо
ползвах услугите им 5 - 6 пъти и винаги имаше проблеми
единственото на което го докарват са цени, омайващи приказки и добри намерения
и определено не останах с впечатление че работят с оригинални части - задните амортесьори сдадоха за по малко от 6 месеца
така че от мен ДАЛЕЧЕ ОТ БЛЕИС!!!!!!

и в Блейс е точно така
лично аз съм ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАН от тях

цените - високи
качеството-уникално лошо
ползвах услугите им 5 - 6 пъти и винаги имаше проблеми
единственото на което го докарват са цени, омайващи приказки и добри намерения
и определено не останах с впечатление че работят с оригинални части - задните амортесьори сдадоха за по малко от 6 месеца

така че от мен ДАЛЕЧЕ ОТ БЛЕИС!!!!!!

3 мнения
• Страница 1 от 1