Малката навигация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Малката навигация
Здравейте.
Как работи малката навигация на Е46? Като купих BMW-то в багажника имаше диск ,но явно не6о бе6е зациклил...От къде може да се намери безплатен
софтуер, и как работи тва не6о??? Мн ми е интересно, но не мога да намеря ни6о в менюто за навигацията и т.н. Ще ми е мн. любопитно да я видя действаща...Ако може някой да помогне със снимка или линк4е...
Още едно въпросче:Смениха ми маслото, но не ми нулирали "Inspection"-а .Нулирах го собственоръчно(благодарение на форума
,но сега ми изписва "Oil service" ,и 22000км. Въпроса ми е не е ли много???До колкото знам, трябва да се сменя маслото на не повече от 10 000км.Сложих "CASTROL MAGNATEC DIESEL" Ако съм прав , как да го напрявя на 10 000 ? и защо не ми изписва "Inspection" , a "Oil Service" ???
Как работи малката навигация на Е46? Като купих BMW-то в багажника имаше диск ,но явно не6о бе6е зациклил...От къде може да се намери безплатен

Още едно въпросче:Смениха ми маслото, но не ми нулирали "Inspection"-а .Нулирах го собственоръчно(благодарение на форума

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
навигацията неможе да я видиш защото няма СД за България
oli service свети като ти остават км до inspectiona

oli service свети като ти остават км до inspectiona

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
GaD написа:На мен ми трябва диск за голямата навигация. Някой има ли?
голяма-малка разлика няма. Има разлика само в компютрите МК1-МК4!
Диск с карти за БГ официално няма

- neverended
- кандидат ентусиаст
-
А, има ли данни скоро да има такава карта?
В смисъл до няколко месеца,година...? Имаше слух че след 1-ви януари тази година ще се появи,ама уви... 

14 мнения
• Страница 1 от 1