Проблем с нивото на нафтата в резервоара
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Проблем с нивото на нафтата в резервоара
Здравей те колеги,
Онзи ден както резервоара ми беше малко над средата отивам да пия кафе качвам се паля и лампата за нафтата свети аз в шок много добре си спомням,че беше над половината,гася и паля пак същата работа тръгвам аз лампата свети на първия завой се върна почти в нормално състояние след това пак спадна и после си отиде в нормала,някой да му се е случвало,че нямам 5 минути свободни да отида до сервиз
Онзи ден както резервоара ми беше малко над средата отивам да пия кафе качвам се паля и лампата за нафтата свети аз в шок много добре си спомням,че беше над половината,гася и паля пак същата работа тръгвам аз лампата свети на първия завой се върна почти в нормално състояние след това пак спадна и после си отиде в нормала,някой да му се е случвало,че нямам 5 минути свободни да отида до сервиз

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Да не запъва поплавъка нещо
На мене ми правеше подобен проблем на Е36цата и беше от един бушон. Без да отидеш на сервиз няма как да го оправиш 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Знам обаче понеже до края на седмицата съм пренатоварен и ще ходя другата и викам на някой ако му се е случвало подобно нещо да каже,ама явно другата седмица като отида ще разбера от какво е станало така.
3 мнения
• Страница 1 от 1