98bmw 320d нафтова помпа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kombito-tdi
- Потребител
-
98bmw 320d нафтова помпа
онзи ден ме извикаха да го тествам че като го загасили повече немогли да го запалят .та бях извьн града и докьто се прибера наи-големия разбирач и кожодер им беше спретнал диагноза ;изгоряло управлението на помпата и сума равна по размер на приличен голф2.но като в онази игра и аз попитах 100 човека приятели познати и колеги на никои не му се е случвало и ми навежда на мисьлта за лека измама .исках да споделя с вас щото ми е кофти за колегата макар че парите не са му проблем .аиде колеги кажете за колко изгорели управления сте чували вие и да завьршим анкетата . има толкова много неща от които може да не запали та управлението е наи-накрая .не сьм гледал дали е свалял помпата защото и да не е била повредена тои пак я е свалял да си лечи че е работил все пак голфа не е без пари . 

- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
колега -помпата ли беше???че и аз имам сащия проблем.и никои не каязжа с 100% ...но маи тез помпи сдажат багайа!!!
на колко хиляди е бмв-то?
на колко хиляди е бмв-то?
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
Напротив, човека е прав. ПОМПАТА е - тоест управлението и.
Хиляда и малко пари и е ОК - БОШ сервиза на аерогарата.
Ако се разтърсиш из темите, аз съм описал моята одисея по въпроса.
Това си е проблем на 320-ките дизел. А иначе едни артисти в Пловдив слагат отгоре на блока на помпата един транзистор и може да се изкарат още 200-300 км преди реален ремонт.
Хиляда и малко пари и е ОК - БОШ сервиза на аерогарата.
Ако се разтърсиш из темите, аз съм описал моята одисея по въпроса.
Това си е проблем на 320-ките дизел. А иначе едни артисти в Пловдив слагат отгоре на блока на помпата един транзистор и може да се изкарат още 200-300 км преди реален ремонт.
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
колега дай номер или адрес на тея момчета в Пловдив!щом го могат що да се дават грещни пари...пак кои както си прецени...
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Един приятел си купи точно такова същото като мойто 320д 2000 година и помпата му била изгоряла електрониката и след като вече му я оправиха момчето още неможе да намери маистор който да я зацепи правилно .Казали му че като не е зацепена на точното място колата в определени моменти неска да се стрялка и така е и с неговата.ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ
.Въпроса ми е някой знае ли мaйстор който може просто да постави помпата правилно, да я зацепи и после на компютър да я провери дали е наред.Момчето се съмняваше че от форума някой ще може да помогне, но каза че ако помогнете с радост ще се регистрира и редовно ще взема участие.Той е точно момче моля помогнете ако имате някакви предложения пишете

5 мнения
• Страница 1 от 1