Помощ!сервиз!ГНП-Е46-320д.-98г.!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5is;E30 325i
Детайли за колата: дизела е за тракторите;)

Помощ!сервиз!ГНП-Е46-320д.-98г.!!!

Мнение от tuning_mania » 27 Юли 2007, 11:30

:help: моля помайте колеги че ма..та си трака!320д-98г.136к.с.-не иска да запали! :( всичко започна преди месец.както си карах и изгасна :( колата беше н.внос на седмица от Италия и изглежда доста запазена.през тази една седмица ми се губеше вода.заподозрях пукната глава(и се оказа в последствие че сам прав),но колата си вървеше супер и така... докато не изгасна един ден както си беше на обороти!закарах я в сервиз-казаха подкачваща помпа-ок смяна-без резултат!от там друг сервиз-глава!ок-нова+в.помпа термостат и т.н...,вчера я сглобиха и ми казаха че пак не пали!взех шефа на Бош сервиз-с лап топа да я закачи и да каже къде е проблема?оказа се че нямало проблем?всички системи бачкали???но не ще да пали???каза ми че най вероятно на99% е помпата гнп.да я свалям и да се праща в Бош сервиз-1400лв.ремонт и проблемите свършват.от друго място чувам че ако ми свалят помпата (не в БМВ сервиз)колата повече няма да запали???така ли е???а,ако сложа друга помпа от работещо бмв-пак не ставало чувам???дайте съвет к'во да правя?къде да я карам?
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]

кандидат ентусиаст
Аватар

сервиз

Мнение от bira&6kembe » 27 Юли 2007, 13:18

имах подобен проблем с мойта печка преди 3 години, на симеоновско шосе - сервиз Юве. веско е човека който ги разбира и той има същата печка.

успех

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tuning_mania » 27 Юли 2007, 15:18

ох.благодаря колега.ако беше и с 300км. по близо веднага я дърпам... чудя се дали да я карам до Бова-ауто в Бургас или да сваля помпата и да я пратя в Пловдив или София кадето си има истински сервиз!?а ако не е и от нея?макар че то друго не остана маи?......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shefa » 27 Юли 2007, 16:15

само Весо от Юве .. друг нема да ти спаси колата .. нема майстори никъде и аз съм се видел в чудо .. карам същото малко по ново
палим, гасим и газим ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юли 2007, 16:49

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tuning_mania » 27 Юли 2007, 17:54

мерси за инфото!.мн.полезно!и колкото и да са стряскащи цените :( ще се цака...то се видяло... Пробвах с етер(старт пауар)и си запали като момченце ...така че явно си е от помпата :( .Добре щеше да е някои да каже със сигурност,но явно не излиза на диагностиката :?: или нашите майстори от Бош толкова могат?...

Назад към E46