Поправка от удар - къде? В Дару ок ли е?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Поправка от удар - къде? В Дару ок ли е?
здравейте,
не намирам теми, където пише конкретни сервизи. Мойта колица днес пострада - маската и предния капак са много зле. Някой има ли опит със сервиз където са му правили такива неща и е доволен. Какво ще кажете за Дару или Камор? Там правят ли ги добре? Нещо за Булинс не пише хубави неща в този форум
не намирам теми, където пише конкретни сервизи. Мойта колица днес пострада - маската и предния капак са много зле. Някой има ли опит със сервиз където са му правили такива неща и е доволен. Какво ще кажете за Дару или Камор? Там правят ли ги добре? Нещо за Булинс не пише хубави неща в този форум

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
имам приятел с мн. добър сервиз ако те интересува ще те свържа
Винаги съм си правил там колата, а не вярвам да има по-голям каприз от мен и винаги съм бил доволен 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
в дарукар определено ще ти оправят проблема, но май цените са соленички
аз последния път като ходих да ми оправят дсния праг че го ужулих много лошо и там майсторите така ми го направиха че не можех после да намеря къде ми беше пукнат прага

аз последния път като ходих да ми оправят дсния праг че го ужулих много лошо и там майсторите така ми го направиха че не можех после да намеря къде ми беше пукнат прага

Благодаря , момчета. Сега съм малко по-спокоен, че има надежда да се оправи както трябва, било то и при съответното заплащане. Само се притеснявам, че ако останат следи от удар и по-нататак реша да я продавам /за да си взема не нещо друго, а фейслифта
/ хората ще си мислят, че може да е било сериозно. А то по-ходовата част няма нищо - просто влязох под един грозен ситроен с дигната задница.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aко я правиш в Дару ще си имаш досие на колата и като я продаваш ще може покажеш какво точно си и правил ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
7 мнения
• Страница 1 от 1