Боядисване и монтиране на лип спойлер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Боядисване и монтиране на лип спойлер
Здравейте,незнам дали е за тук тази тема (ще ме извинявате ако не е)
Та молбата ми е да ми кажете къде биха могли да ми боядисат и монтират спойлера? Освен в дару и камор където ще ми вземат душата за тая малка работа...Благодаря предварително
Та молбата ми е да ми кажете къде биха могли да ми боядисат и монтират спойлера? Освен в дару и камор където ще ми вземат душата за тая малка работа...Благодаря предварително
- Facheff
- младши ентусиаст
-
ogit0 написа:аз съм с двоино лепящо тиксо и по4на да ми се отлепва лека по лека сега ще го залепвам с силикон , съвета ми е не слагаи двоино лепящо тиксо освен ако споилера не е оригинален на бмв
Еми този си има отдолу двойно залепващо

и аз съм с двоино лепящо + силикон по краищата ,но проблема е 4е нещата които се прават в българия не ги бива ...та този моя споилер нямаше извивката на дъга които го има багажника и за да се залепи споилера трябва да се натиснат мани4ко краищата за да се залепи целия споилер но при мен стана така 4е единия краи не се залепи като хората имаше прекалено малко отвор4е и аз го оставих така , но от автомивката по4на да се разтваря малко по малко и сега съм с силикон по краищата .
и аз съм с двоино лепящо + силикон по краищата ,но проблема е 4е нещата които се прават в българия не ги бива ...та този моя споилер нямаше извивката на дъга които го има багажника и за да се залепи споилера трябва да се натиснат мани4ко краищата за да се залепи целия споилер но при мен стана така 4е единия краи не се залепи като хората имаше прекалено малко отвор4е и аз го оставих така , но от автомивката по4на да се разтваря малко по малко и сега съм с силикон по краищата
П.С. Ако някои има нужда от споилер за е46 купе може да пише на ЛС имам един оригинален за продаване
П.С. Ако някои има нужда от споилер за е46 купе може да пише на ЛС имам един оригинален за продаване
- Facheff
- младши ентусиаст
-
ogit0 написа:и аз съм с двоино лепящо + силикон по краищата ,но проблема е 4е нещата които се прават в българия не ги бива ...та този моя споилер нямаше извивката на дъга които го има багажника и за да се залепи споилера трябва да се натиснат мани4ко краищата за да се залепи целия споилер но при мен стана така 4е единия краи не се залепи като хората имаше прекалено малко отвор4е и аз го оставих така , но от автомивката по4на да се разтваря малко по малко и сега съм с силикон по краищата
Утре сутринта съм в Дару,че нещо ми спря парктроника..Та да питам има ли смисъл да ги занимавам ония там цербери да ми сложат спойлера и дали няма да ми вземат един кош пари за тва нещо?
проблема на споилера е да ти го боядиса някои залепването всеки даже и ти можеш да го направиш слагаш двоино лепящото тиско , малко силикон по краищата и го захващаш с хартиено тиксо после оставяш на слъце 3 4аса а след 1 ден махни хартиеното тиксо , но все пак може да ги питаш колко пари ще ти искат за слагането на споилера на мен един познат ми взе 5лв но материалите бяха от мене
- Facheff
- младши ентусиаст
-
ogit0 написа:70лв е моя за лимозината
а този с които ме набутаха от турция оригиналниа на бмв ми беше 80лв но е бил за купе
Ем те там могат и да ми го боядисат...ще ги питам там ще говора с тях и ще пиша ако те интересува...щото ще си слагам и обтегача отпред си имам един ии така...
13 мнения
• Страница 1 от 1