Покупка на БМВ 330Xd За и против
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- plamen525d
- Потребител
-
Покупка на БМВ 330Xd За и против
Привет на всички от мен!
От една година притежавам БМВ 525д модел 2001г и съм много доволен от марката , за разлика от предишните автомобили които съм карал, а сега искам да си купя 330Хd за да имам и една супер зимна кола, но не съм запознат с евентуалните проблеми на модела:
- Скоростна кутия : Автоматик или механични скорости, кое е по добре и защо.
- Електроника : Възможни и често срещани проблеми.
- Възможни проблеми с електронното 4х4
- Двигател : Слаби места ( Предполагам че няма)
- Ходова част : Слаби места и аналогична ли е с другите автомобили от 3та серия.
- Цени на частите по ходова част
Надявам се че не съм пуснал темата си в грешен раздел понеже ако бъде преместена другаде трудно ще я открия.Форума е страхотен и много полезен и ще се срещаме често тук , разчитам на помоща ви.
Това съм аз:

От една година притежавам БМВ 525д модел 2001г и съм много доволен от марката , за разлика от предишните автомобили които съм карал, а сега искам да си купя 330Хd за да имам и една супер зимна кола, но не съм запознат с евентуалните проблеми на модела:
- Скоростна кутия : Автоматик или механични скорости, кое е по добре и защо.
- Електроника : Възможни и често срещани проблеми.
- Възможни проблеми с електронното 4х4
- Двигател : Слаби места ( Предполагам че няма)
- Ходова част : Слаби места и аналогична ли е с другите автомобили от 3та серия.
- Цени на частите по ходова част
Надявам се че не съм пуснал темата си в грешен раздел понеже ако бъде преместена другаде трудно ще я открия.Форума е страхотен и много полезен и ще се срещаме често тук , разчитам на помоща ви.
Това съм аз:

Последна промяна plamen525d на 23 Апр 2007, 13:09, променена общо 1 път
2 мнения
• Страница 1 от 1