Рководство за 320d и още нещо...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Рководство за 320d и още нещо...
Здравейте, отскоро и аз се сдобих с BMW 320d touring от Германия . Проблема е че всички възможни бумаги в колата са на немски от което не отбирам нищо. Кажете откъде може да си сваля ръководство за колата и за навигацията (16:9), че имам доста неясноти по нея особено. Разбрах че за България навигацията работи с диск , който трябва да се купи от някъде или мога да си го сваля и запиша .
Другото ми питане е мога ли да вържа към касетофона CD changer, че "практичните" немци пак са блеснали като са замаскирали зад навито касетофонец (може би там е престиж да караш кола с кастофон вместо CD ). А съществува ли Мp3 changer ?
Благодаря предварително.
Другото ми питане е мога ли да вържа към касетофона CD changer, че "практичните" немци пак са блеснали като са замаскирали зад навито касетофонец (може би там е престиж да караш кола с кастофон вместо CD ). А съществува ли Мp3 changer ?
Благодаря предварително.
Ръководството го имам от Puhonder на английски, предполагам че го има в интернет, ако не може да го кача някъде
Става въпрос за:
относно навигацията разбрах от "продавачи", че нямало карти за България, но може и да греша. Предполагам, че оригинален диск ще струва 5-600лв
Става въпрос за:
- Код: Избери целия код
Bmw 3 e46 Manual 1999-2004 Eng.pdf
относно навигацията разбрах от "продавачи", че нямало карти за България, но може и да греша. Предполагам, че оригинален диск ще струва 5-600лв

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
"Другото ми питане е мога ли да вържа към касетофона CD changer"
Здравей, tomentoza!
и аз се интересувах по този въпрос и разбрах от техници в БМВ сервиза, че сд ченджър може да се сложи но радиокасетофона трябва да е класс "business", в противния случай е "reverse", което не ти върши работа..
Здравей, tomentoza!
и аз се интересувах по този въпрос и разбрах от техници в БМВ сервиза, че сд ченджър може да се сложи но радиокасетофона трябва да е класс "business", в противния случай е "reverse", което не ти върши работа..
Ръководството го имам от Puhonder на английски, предполагам че го има в интернет, ако не може да го кача някъде
Ако можеш да ми го пратиш по някакъв начин или да го качиш (в датата например ) ще е перфектно. Защото търся отдавна но немога да открия нищо в нета.
Spoika ами как да разбера какъв калас ми е касетофона, може би ако става някъде в багажника трябва да има кабели за CD changer.
И ако не е бизнес клас няма ли вариант да се сложи чейнджър.
Звучи малко глупаво в 21 век да трябва да вадя щайгата с касетите от мазето и да правя записи на двукасетъчния дек

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
© написа:
- Код: Избери целия код
Bmw 3 e46 Manual 1999-2004 Eng.pdf
И аз ще съм ти много благодарен ако го качиш, ако нямаш място може да ми го пратиш аз да го кача

П.П. Предполагам, че не е специализирано само за дизела...

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Spoika
- младши ентусиаст
-
хаха
как така не ти пише модела? на мен ми го пише точно под копчето за звука.. с големи бели букви. виж пак при теб как е. една и съща година са ни бмв тата.. ако това има значение 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Spoika написа:хахакак така не ти пише модела? на мен ми го пише точно под копчето за звука.. с големи бели букви. виж пак при теб как е. една и съща година са ни бмв тата.. ако това има значение
Щом е с 16:9 монитор значи е Navigation system Professional

на нея не пише нищо като на касетофоните и сд-та

tomentoza все си мисля че трябва да си с чейнджър

огледали хубаво отзад в багажника от ляво

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
как така не ти пише модела?
не го пише защото касетофона се намира зад екрана на навигацията, и се командва от нея, а там не пише нищо.
GECATA BMW написа:tomentoza все си мисля че трябва да си с чейнджър Rolling Eyes
огледали хубаво отзад в багажника от ляво
ония ден видях че има ЦД за нави-то , но не се загледах за кабели, а сега колата не е тук за да я разгледам пак (регистрират я)
© написа:файла е 25мб 177стр. PDF, тази вечер ще го кача и ще пиша къде е
Може да се ъплоудва в http://share.bol.bg
Пробвай там.
- Spoika
- младши ентусиаст
-
за сега е тук:
ftp://hosting.data.bg//Bmw%203%20e46%20Manual%201999-2004%20Eng/
user name: tmp
pass: bmw