///Мечтата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M3 E46
Re: ///Мечтата
Здравейте .
Ноември 2025 в града при превключване от 1-ва към 2-ра се счупи жабката

Возя я от тогава в багажника . През това време търсих от някой близък да закупя за да знам че е здрава рамката на самата жабка .
в четвъртък взех от приятел , който взе Е46 комби с ляв волан за части .
Това е новата рамка :

Скоро ще я монтирам и ще сваля волана за претапициране .
Ноември 2025 в града при превключване от 1-ва към 2-ра се счупи жабката

Возя я от тогава в багажника . През това време търсих от някой близък да закупя за да знам че е здрава рамката на самата жабка .
в четвъртък взех от приятел , който взе Е46 комби с ляв волан за части .
Това е новата рамка :

Скоро ще я монтирам и ще сваля волана за претапициране .

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Бая превключване ще да е било, че да падне жабката! 
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Нищо необичайно. Годините и цикличното излагане на жега-студ хич не влияят добре на пластмасата. Аз като си слагах Андроид мултимедията почти нямаше винтче да развия, което да не падне заедно с парче пластмаса под него. Ето пример от оригиналния монитор, който никога не е бил свалян:
Съответно колкото и внимателен да бях с отвертката пластмасовата планка стана на парчета след развиване на винтчето. Същата работа беше и с жабката, където играха нужните по размер метални шайби.
Съответно колкото и внимателен да бях с отвертката пластмасовата планка стана на парчета след развиване на винтчето. Същата работа беше и с жабката, където играха нужните по размер метални шайби.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
empar написа:Бая превключване ще да е било, че да падне жабката!
Чарът на колата
rve написа:Нищо необичайно. Годините и цикличното излагане на жега-студ хич не влияят добре на пластмасата. Аз като си слагах Андроид мултимедията почти нямаше винтче да развия, което да не падне заедно с парче пластмаса под него. Ето пример от оригиналния монитор, който никога не е бил свалян:
Може и аз да сложа шайби ако не ми изглежда здраво .

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
rve написа:Нищо необичайно. Годините и цикличното излагане на жега-студ хич не влияят добре на пластмасата. Аз като си слагах Андроид мултимедията почти нямаше винтче да развия, което да не падне заедно с парче пластмаса под него. Ето пример от оригиналния монитор, който никога не е бил свалян:
Странно! Няколко 46-ци съм имал и съм свалял навигацията/радиото на всички и нито една не е била с такъв винт, всички си бяха с едни такива като пирони, които се махаха без проблем с онези оранжевите малки инструменти.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:rve написа:Нищо необичайно. Годините и цикличното излагане на жега-студ хич не влияят добре на пластмасата. Аз като си слагах Андроид мултимедията почти нямаше винтче да развия, което да не падне заедно с парче пластмаса под него. Ето пример от оригиналния монитор, който никога не е бил свалян:
Странно! Няколко 46-ци съм имал и съм свалял навигацията/радиото на всички и нито една не е била с такъв винт, всички си бяха с едни такива като пирони, които се махаха без проблем с онези оранжевите малки инструменти.
Това ( на rve ) черното над видията не е ли такова ?

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
На М3-ките явно е усилено с по някое винтче, да не падне при смяна на предавка.
Пичове, карайте си 46ците със здраве и си ги пазете като очите.
Моята отиде при приятел, от време на време сядам да ѝ врътна по някое кръгче и направо ми се реве като трябва да я върна. Няма такъв кеф, дори от скромната 325-ца!
Моята отиде при приятел, от време на време сядам да ѝ врътна по някое кръгче и направо ми се реве като трябва да я върна. Няма такъв кеф, дори от скромната 325-ца!
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
empar написа:На М3-ките явно е усилено с по някое винтче, да не падне при смяна на предавка.![]()
Да бяха усилили и дъното на купето
Благодаря
325i и 330i са с най-плътният звук .