320д 150кс 6 скорости, след смяна на съединител комплект.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- LudnicaNaMax
- Потребител
-
320д 150кс 6 скорости, след смяна на съединител комплект.
Здравейте, имам следният въпрос. Преди седмица смених съединител комплект с маховик на LUK но не забелязвам драстична промяна. Няма разлика при отпускане и момента на захапване на съединителя и също така при потегляне колата все още претриса на моменти. Майстори са споменавали, че при тези модели съединителите им са саморегулиращи и хода не се променя без значение състоянието на феродовият диск. Дали избързвам да съдя или трябва да изчакам и измина километри, че да се усети.
Благодаря предварително на всеки който се е включил в дискусията.
320д е46 6степенна кутия
Благодаря предварително на всеки който се е включил в дискусията.
320д е46 6степенна кутия
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: 320д 150кс 6 скорости, след смяна на съединител комплект
Не знам какво очакваш от смяната и какви симптоми са те довели до нея, но примерно моята Е46 си попретрисаше на градско въпреки, че сменях два пъти съединител и маховик. Особено като мина 10-15 кръстовища на стоп и има нагорнища. Май зависи и от стила на каране, тъй като моята беше XD и тупкаше много при тръгване и гледах да отлепям по-плавно и съответно съединителя вероятно е загрявал по-бързо.
Като цяло и частите са много боклучести на пазара. Тоя Люк колко е Люк никой не знае. Първия път сложик Люк и след 40000К почна да не ми влиза първата. Беше проблем с пластмасовия палец на вилката, но се видя и, че и лагерчето на маховика халтавее и маховикът не изглеждаше много читав. Сложихме втория път комплект на Sachs, на който пак пише Luk, но изглеждаше малко по-добре. С него ми отлепяше по-мазно и въпреки всичко пак попретрисаше от време на време при тръгване. Така си я и продадох. Затова ако не ти тресе много и се търпи по-скоро ще свикнеш, че иначе отиват много пари там.
Като цяло и частите са много боклучести на пазара. Тоя Люк колко е Люк никой не знае. Първия път сложик Люк и след 40000К почна да не ми влиза първата. Беше проблем с пластмасовия палец на вилката, но се видя и, че и лагерчето на маховика халтавее и маховикът не изглеждаше много читав. Сложихме втория път комплект на Sachs, на който пак пише Luk, но изглеждаше малко по-добре. С него ми отлепяше по-мазно и въпреки всичко пак попретрисаше от време на време при тръгване. Така си я и продадох. Затова ако не ти тресе много и се търпи по-скоро ще свикнеш, че иначе отиват много пари там.
- icko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330D E46 204HP
- Мечтае да кара: САМАЛИОТ
Тези съединители на ЛУК със извинение май ще излезнат несполучливи сменял съм на старата е46 преди 3 години, всичко беше ок до първия месец и след това взе да отделя отгоре чак отгоре и не се усещаше толкова захапването както описваш и е вярно, че се саморегулират не можеш да я направиш отдолу да ти отделя ако това имаш предвид, другото което е за притрисането най-вероятно са тампони на диференциала те са 3 там и провери и има един отпред на двигателя и от там е възможно!
Люк ако не са хубави, пък като поръчаш Sachs и пак получих Люк, тогава какво да поръчваме ?
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Kurtov написа:Люк ако не са хубави, пък като поръчаш Sachs и пак получих Люк, тогава какво да поръчваме ?
То друго няма. Просто имам по-добри впечатления от този, който поръчахме за Sachs и дойде с лого на Sachs и на друго място на същия маховик лого Luk. Тои издържа при мен поввече.
5 мнения
• Страница 1 от 1