Въпрос за кодиране на е46.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Atanasoww019
- Потребител
-
Въпрос за кодиране на е46.
Здравейте, упътиха ме към диагностиката на thinkdiag 4.0 за отключване на екстри, та така закупих въпросния thinkdiag, с диагностиката се оправих, но с отключване на екстри не. Има отметка за active на дневни светлини USA, но по колата нищо не реагира , някой да е ползвал тази диагностика и да даде мнения, благодаря .
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Въпрос за кодиране на е46.
Здравей, съветвам те да НЕ кодираш с тоя thinkdiag ако не искаш да омажеш нещо по колата.
- Atanasoww019
- Потребител
-
Някой да продава Bimmercode ?
И някой да каже нали поддържа е46.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Bimmercode не поддържаза Е46 .... от Е 90 започва.В твоя случа най- добре е Carly.Програмата ще ти я дам безплатно / отключена / трябва да си закупиш този кабел https://www.olx.bg/d/ad/garantsiya-usb- ... 8ZkQI.html
Тhinkdiag 4.0 - за диагностика е пефектна , за кодиране е много неефективна / особенно за старите модели / .Когато кодираш през нея - почти винаги връща модула с настройки по подразбиране при което вече отключени екстри ги премахва.
Тhinkdiag 4.0 - за диагностика е пефектна , за кодиране е много неефективна / особенно за старите модели / .Когато кодираш през нея - почти винаги връща модула с настройки по подразбиране при което вече отключени екстри ги премахва.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- InTheAir96
- Потребител
-
- Кара: е46 facelift 2.2i
- Мечтае да кара: абе БМВ
- Детайли за колата: е46 320i (2.2); facelift; 2002; година; седан
indocile написа:Bimmercode не поддържаза Е46 .... от Е 90 започва.В твоя случа най- добре е Carly.Програмата ще ти я дам безплатно / отключена / трябва да си закупиш този кабел https://www.olx.bg/d/ad/garantsiya-usb- ... 8ZkQI.html
Колега как мога да се сдобия с програмата и евентуално някакво обяснение за нея ? Кабелът го имам, но Карли не съм ползвал до момента.
Каквато и кола да караш в един момент си купуваш БМВ и живота започва! 

- Krastew
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI
indocile написа:Bimmercode не поддържаза Е46 .... от Е 90 започва.В твоя случа най- добре е Carly.Програмата ще ти я дам безплатно / отключена / трябва да си закупиш този кабел https://www.olx.bg/d/ad/garantsiya-usb- ... 8ZkQI.html
Кажете коя версия ползвате за Е46 с ОБД с кръглата букса на един приятел му монтирах ангелски и му дава грешка. Преди време бях се вързал и му бях изключил късите, защото монтирахме ЛЕД, но си купих адаптер карли с блутут и не бях цъкал с кабел от доста време.Инсталирам съм най - новата версия на Карли, но като избера кабел и след това не ми дава, да натиска connect, а ако натисна universal scenner и натиска connect става,но неговата е 1999г и няма букса вътре и не мога да кодирам с блутута адаптера? Свалих попр стари версий, но не ми дава да се логна с никнейма? Някви идей?
7 мнения
• Страница 1 от 1