Да бъде или да не бъде...това е въпроса :)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
единствените Е46 320д под
100 000км сигурно са тези около
произведени 2004г септември
По добре е да се вземе кола
около 150-180км, ако вида и е
приличен, значи ще е на тези километри.
Но да ми продават дизелово Е46
на 2001, което ще рече почти 6 годишно
и да ми показва 110 000км значи е поне
на 300 000
До около 250 000 км мисля, че тази кола
не би трябвало да има никакви технически
проблеми откъм двигател и трансмисия.
Окачването в БГ е консуматив, така че не
разчитайте да изкара много
М47N двигателя (150к.с.) не съм чувал да
има проблем с турбо-компресора, а и
скоростните кутии издържат повечко
Това бяха основните недостатъци преди
фейслифта.

на 300 000

фейслифта.
Наско, ти няма ли да си продаваш вече колата?
На Енджи от кога му пея, ама той се дърпа нещо ...

На Енджи от кога му пея, ама той се дърпа нещо ...

Последна промяна © на 11 Яну 2007, 18:13, променена общо 1 път
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега аз като човек скоро сменил Вектра А 2.0 16V с BMW. Ще кажа, че и минута не трябва да се замисляш дали да вземеш BMW. А като гледам и на кои модели си се спрял...действай смело!
Нищо лошо не мога да кажа за опелите, но и нищо общо не мога да кажа с BMW-тата...
Нищо лошо не мога да кажа за опелите, но и нищо общо не мога да кажа с BMW-тата...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
В Австрия видях една на 350 и една на 415 и фъркаха, така че не се притеснявайте поне до тези километри
. А какво е сменено дотогава господ знае и дано да не разбираме
.

Здравейте на всички, реших че темата е подходяща и се възползвах от нея вместо да пускам нова тема. Та значи от 3-4 месеца съм решил да сменям сегашната си кола СЕАТ ИБИЗА 2000 г. с БМВ 320 D. Постоянно разглеждам мобиле.бг и .де и следа пазара горе-доло в момента, единственото което ме спира в момента е, че събирам пари и нямам време от работа и учене да продам мойта кола и да обикалям за нова. Разбрах за форума от форум отбора, срещу който се очертава да играем за купата на форум лигата
и реших да се регистрирам като бъдещ Е46 драйвър (надявам се). Много се колебая откъде да си взема колата... в БГ е ясно че читаво нещо трудно се намира и кола 99-00 година на 100 000 км е малко нереално, въпреки че от друга страна си е реално, мойта е 00 година и е на 115 000 км, като не слизам от нея. Няма да задавам конкретен въпрос, защото намерих отговор на повечето ми въпроси из форума, идеята с това мнение е да отбележа присъствие както и евентуално да получа някакъв съвет като бъдещ шофиор на Е46. Благодаря на всички за вниманието и за нервите за прочитане на поста 

Добре дошъл Hashishev, дано скоро се присъединиш към БАШ отбора
Аз от личен опит мога да кажа, че може да се намери
Моята като я взех беше на 115, оригинална сервизна книжка, купето като ново, в Камор казаха, че ел. блока не е пипан. Къде е врътката?
Ми къде, била е чукната, обаче толкова добре е оправена, че изобщо няма и да разбереш. Мисълта ми е, че ако искаш кола на малко КМ - това е шанса. Ако е направена добре, шапка на тояга!

99-00 година на 100 000 км е малко нереално
Аз от личен опит мога да кажа, че може да се намери

Моята като я взех беше на 115, оригинална сервизна книжка, купето като ново, в Камор казаха, че ел. блока не е пипан. Къде е врътката?
Ми къде, била е чукната, обаче толкова добре е оправена, че изобщо няма и да разбереш. Мисълта ми е, че ако искаш кола на малко КМ - това е шанса. Ако е направена добре, шапка на тояга!
Не прави грешката да купуваш такава кола...кола на 90,000 км за 16,000..освен,ако не те е*е колко изненади ще намериш по нея послеHashishev написа:Благодаря, благодаря, и аз се надявам да стане колкото се може по скоро. А относно километрите в мобиле.бг се появиха някой коли на по 90 000 по 16 000.... и вече почнах да се чуда дали е възможно или така наречените "мафиоти" вече станаха толкова нагли че да свалят колите до 90 000 км ....
None
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Добре де а като разход колко ви харчи и как я карате ако може повече хора да дадът отговор на въпроса ми защото моита Е46-ца е 1.8 бензин и още не съм я оправил и нз разхода какъв ще и е а искам да имам горе долу някаква представа казаха ми че около 8\9 градско ?

- BmwE46
- младши ентусиаст
-
naskoksan написа:единствените Е46 320д под
на 300 000
фейслифта.
http://store1.data.bg/martoaleksandrov/Image(1079).jpg Колата ми е от германия ..... и не мисля, че някои там ще се занимава с връщане на коиметражи.. а е 1999-та година .. ноември

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
да ти кажа точно там бая се въртят километражите - и така се въртят, че дори и тези, които внасят автомобили тук, си нямат идея какъв е истинския пробег... В германия си има хора дето това им е професията... Това правят от сутрин до вечер... че и в почивните дни 

- BmwE46
- младши ентусиаст
-
sub_eleven написа:да ти кажа точно там бая се въртят километражите - и така се въртят, че дори и тези, които внасят автомобили тук, си нямат идея какъв е истинския пробег... В германия си има хора дето това им е професията... Това правят от сутрин до вечер... че и в почивните дни
Щом казваш

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3