И пак за амортесьори!Моля дайте съвет!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
И пак за амортесьори!Моля дайте съвет!
Онзи ден отидох аз на Shock Test под моста Чавдар и се оказа,че амортесьорите са заминали.... и 4-те!!!Та сега дилемата е дали да купувам стандартни(тоест такива каквито са били досега Sachs или Bilstein)или да търся някакви по-твърдички. Понеже съм босичък в разбирането за амортесьори,някой ще ми даде ли повечко информация какви евентуално по-твърди да сложа и каква е разликата в цената с оригинала!Иначе 4-те стандартни ще излезнат около 650лв.,но нещо ми се върти в главата,че може за тази цена да се намери нещо от рода на Koni!?До колкото си спомням naskoksan сменяше окачването на 320-ката...та ако някой може да даде повечко информация ,моля ,ще Ви бъда много благодарен! 

Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!
на предишната ми кола Е36 320 бях сложил Bilstein В12 Кит. Три години бях много доволен! Колата не слезе много ниско, същевременно вожеше много стегнато и приятно.
Тогава ги взех за 640 евро, още следващата година същият кит беше станал към 780 евро, а сега го видях за 917
За Е46 е 923евро
Въпреки всичко, ако някога имам излишни пари точно това ще бъде окачването ми ... макар и за печка 
Тогава ги взех за 640 евро, още следващата година същият кит беше станал към 780 евро, а сега го видях за 917

За Е46 е 923евро

7 мнения
• Страница 1 от 1